Sofia Belórf paljasti "koronatyylinsä" – tukka takussa ja päiväyökkärit päällä

Sofia Belórf kertoo minkälainen shokki avopuolisonsa Niko Ranta-ahon tunnustus katiska-vyyhdissä oli hänelle 5:25
Sofia Belórf haastattelussa sen jälkeen, kun hänen puolisonsa Niko Ranta-aho tunnusti kaiken katiska-vyyhtiin liittyen.

Sofia Belórfin oli tarkoitus esiintyä eilen torstaina Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Suomalaisten kevät muuttui kertaheitolla, kun koronaviruspandemian vuoksi hallitus määräsi ihmisiä välttämään ihmiskontakteja ja turhaa liikkumista. Somekaunotar Sofia Belórf  on myös muiden tavoin viettänyt paljon aikaansa neljän seinän sisällä. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan "koronatyylistään". Kuvassa hän poseeraa collegehousuissa ja topissa. 

– What should I wear to the livingroom today? Tukka takussa yökkäreistä päiväyökkäreihin..onko muilla muodostunut jo oma korona-lookki?

Belórfin oli tarkoitus olla vieraana eilisessä (26.3.) Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Hän kuitenkin perui osallistumisensa. Somekaunottaren fanit ovat tilanteesta harmissaan. 

– Voi kuinka olin odottanut sun eilistä tv-esiintymistä. Tsemppiä sinne, seuraaja kirjoittaa.

– Se tulee vielä, Belórf lupailee. 

Belórfilla poikkeuksellinen viikko

Belórfin liikemiesrakas Niko Ranta-aho tunnusti keskiviikkona pääosin kaikki häntä vastaan nostetut syytteet Suomen suurimmaksikin kuvaillussa huumeoikeudenkäynnissä, niin sanotussa Katiska-jutussa. Helsingin käräjäoikeudessa paikan päällä oli miehen avopuoliso Sofia Belórf, jolle tuli Ranta-ahon tunnustus tuli sokkina.

– Aika miehekäs teko myöntää omat tekosensa. Olo on huojentunut mutta samalla järkyttynyt ja samalla olen huolissani, mitä nyt tapahtuu. Mutta siinä mielessä olen ylpeä, että jos näin on tehnyt, ottaa siitä vastuun.


Lue myös:

    Uusimmat