Sofia Belórf järkyttyi Niko Ranta-ahon tunnustuksesta – näkee asiassa myös positiivisen puolen: "Ensinnäkin se helpottuu tämän myötä"

5:25
MTV Uutiset haastatteli Sofia Belórfia Ranta-ahon sokkipäätöksen jälkeen. Katso video.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf uskoo, että Ranta-ahon tunnustus on loppupeleissä hyvä asia kaikkien kannalta.

Liikemies Niko Ranta-aho tunnusti pääosin kaikki häntä vastaan nostetut syytteet Suomen suurimmaksikin kuvaillussa huumeoikeudenkäynnissä, niin sanotussa Katiska-jutussa. Helsingin käräjäoikeudessa paikan päällä oli miehen avopuoliso Sofia Belórf, jolle tuli Ranta-ahon tunnustus tuli sokkina.

– Aika miehekäs teko myöntää omat tekosensa. Olo on huojentunut mutta samalla järkyttynyt ja samalla olen huolissani, mitä nyt tapahtuu. Mutta siinä mielessä olen ylpeä, että jos näin on tehnyt, ottaa siitä vastuun.

Tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi Belórf ja Ranta-aho eivät ole saaneet tavata tai jutella heinäkuun jälkeen, jolloin heidät molemmat pidätettiin. Belórf oli tutkintavankeudessa kymmenen päivää Tikkurilan poliisivankilassa. Ranta-aho on ollut tutkintavankeudessa Mikkelin vankilassa, mutta tänä vuonna hänet siirrettiin Pasilan poliisivankilaan.

Belórf uskoo, että yhteydenpitorajoitus helpottuu tunnustuksen myötä.

– Emme ole saaneet mitään yhteyttä toisiimme. Ensinnäkin se helpottuu tämän myötä. Tuntuu, että olen ollut löysässä hirressä koko ajan. Vaikka onkin ikävä asia, että näin on tapahtunut, ja hän myönsi sen. Luulen, että se on loppupeleissä hyvä asia kaiken kannalta, Belórf pohti istunnon jälkeen.

Ranta-ahon tunnustus tuli yllätyksenä Belórfin lisäksi myös kanssasyytetyille.

– Oletan, että (Niko Ranta-aho) selvittää oman osuutensa ja ei lähde ainakaan muiden niskaan kaatamaan mitään. Jos hän ottaa omille niskoilleen koko höskän, niin en tiedä, onko kenelläkään mitään kaunoja. Toivottavasti ei, Belórf kertoi.

Katso videolta Belórfin koko haastattelu Ranta-ahon sokkipäätöksen jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja