SM-liigan tähtipuolustaja ulos isoista ovista – Pelicans-valmentaja näpäytti tuomareita: ”Pari viikkoa sitten opetettiin uusia sääntöjä”

Pelicansin tähtihankinnalta törkeä teko – Michal Jordan tästä tempusta suihkuun 1:57
Michal Jordan lähti suihkuun tästä päähän kohdistuneesta taklauksesta KalPan Andreas Okanyaa kohtaan.

Pelicansin tshekkipuolustaja Michal Jordanin ulosajo keskiviikon Liiga-kierroksen vierasottelussa KalPaa vastaan kummastutti lahtelaisten päävalmentajaa Tommi Niemelää. Hän vihjaisi tuomaritoiminnasta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Jordan taklasi KalPan Andreas Okanyaa päähän Kuopiossa pelatussa ottelussa sen jälkeen, kun KalPan Jaakko Lantta oli kahteen kertaan ajanut tshekin seinään. Ottelun erotuomarit päätyivät videotarkistuksen jälkeen ajamaan Jordanin ulos pelirangaistuksella.

Pelicansin puolustaja Michal Jordan taklasi KalPan Andreas Okanya päähän keskiviikkona Kuopiossa. Tilannetta tullaan tutkimaan SM-liigan kurinpidon pöydällä.

Lahtelaisten päävalmentajalla Tommi Niemelälle oli ottelun jälkeen sanottavaa illan tuomarilinjasta. SM-liiga täsmensi juuri kauden alla muun muassa päähän kohdistuneita taklauksia käsitteleviä sääntötulkintoja.

– Pari viikkoa sitten opetettiin kaikkia uusia sääntöjä, mutta näköjään niitä ei sitten enää muisteta tässä vaiheessa, mutta pitää varmaan antaa mahdollisuus sielläkin parantaa, Niemelä kommentoi tarkentamatta, mihin tuomioihin hänen kritiikkinsä kohdentui.

Jordanin ulosajoon Niemelä ei suoraan ottanut vielä selkeää kantaa. Pelicans-valmentaja kertoi nähneensä sen lehdistötilaisuuteen mennessä vain areenan mediakuution pääkameran kuvakulmasta.

– Ihmettelin sitä, mutta varmaan sitten, kun video on katsottu, niin siellä on sitten jotain törkeää ollut. Mutta minun täytyy itse nähdä, en voi itse ottaa kantaa siihen vielä, Niemelä totesi.

Lehdistötilaisuus: KalPa - Pelicans 7:03
Tommi Niemelä otti kantaa Michal Jordanin ulosajoon KalPa-ottelun lehdistötilaisuudessa - tavallaan.

Lue myös:

    Uusimmat