Tässä on tunne pinnassa! Jukka Rautakorpi raivostui ja oli hypätä kaukaloon – syynä eriskummallinen tuomariratkaisu

Rautakorpi hiilenä tästä tuomiosta – "Ei kuulu jääkiekkoon" 2:08
Rautakorpi hiilenä tästä tuomiosta – "Ei kuulu jääkiekkoon"

Tappara jatkoi puhtaalla pelillä jääkiekkoliigassa, kun keskiviikkona JYP kellistyi Jyväskylässä 4–0.

JYP roikkui pelissä mukana päätöserän puoliväliin saakka. Ajassa 51.15 Anton Levtchi iski 2-0-maalin ylivoimalla. Tapparan ylivoimaa seurannut tilanne aiheutti kuitenkin runsaasti parranpärinää.

Kotijoukkueen kanadalaistähti Reid Gardiner karkasi läpiajoon ja sai työntöapua Tappara-pakki Kasper Kulonummelta. Gardiner kaatui ja törmäsi maalivahti Christian Heljankoon. Jäähy tuomittiin Gardinerille.

Katso tilanne pääkuvan videolta! Reid Gardiner kaadetaan ja hänet passitetaankin jäähylle. Jukka Rautakorpi on hypätä jäälle raivostuessaan. 

JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorpi asteli lähes jäälle asti vaatien erotuomarikaksikko Joonas Kovalta ja Aaro Brännarelta selityksiä. Tuomio ei muuttunut ja peli kääntyi lopullisesti kirvesrinnoille.

– Minun mielestäni kaikkien kannattaa olla hiljaa. En tiedä, onko tämä enää reilua, Rautakorpi nieleskeli taiston tauottua.

– Jos tuosta nähdään tahallinen maalivahdin päälle ajaminen, niin rohkea on päätös. Ei kuulunut jääkiekkoon tuo vihellys. Se on minun mielipiteeni, JYP-luotsi jatkoi.

Rautakorpi otti hanakasti kantaa tuomaritoimintaan myös viime viikon keskiviikkona, kun JYP-hyökkääjä Severi Lahtinen jäi polvitaklauksen alle. Tuolloin tilanteesta ei tuomittu ollenkaan rangaistusta. Myöhemmin erotuomarijohtaja Jyri Rönn myönsi, että tilanteessa tapahtui tuomarivirhe.

Lehdistötilaisuus: JYP - Tappara 6:48
Jukka Rautakorpi oli turhautunut tuomaritoimintaan Tapparalle kärsityn tappion jälkeen 

Lue myös:

    Uusimmat