Mainos

Skopin tulos romahti

Yrityspankki Skopin liikevoitto putosi selvästi edellisvuodesta. Skopin liikevoitto oli tammi-kesäkuussa 6,1 milj. markkaa, kun luku vuotta aiemmin oli 51,1 miljoonaa. Tulos ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja putosi 77,2 miljoonasta 6,1 miljoonaan.

Konsernin rahoituskate oli tammi-kesäkuussa 11,6 miljoonaa (22,4 miljoonaa vuotta aiemmin). Arvopaperikaupan ja valuuttatoiminnan nettotuotot olivat 1,8 milj. markkaa (10,0 miljoonaa).

Pakki kirjasi luotto- ja takaustappioita tammi-kesäkuussa bruttomääräisesti 2,2 miljoonaa markkaa. Aikaisempina vuosina kirjatuista tappioista saatuja luottotappiopalautuksia oli 7,8 miljoonaa markkaa (35,1 miljoonaa).

Yrityspankki Skop on ollut 1.1.1999 alkaen vapaaehtoisessa selvitystilaassa. Pankin osakkeille ei kerry jako- osuutta pankin purkautuessa selvitystilan päättyessä. Pankin A-osake on ollut HEX, Helsingin Pörssin tarkkailulistalla 1.2.1994 lähtien. Valtiovarainministeriö peruutti Skopin hakemuksesta pankin toimiluvan tammikuun 1. päivästä 2001 lukien.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.