Sinkkuelämää-tähti: Minäkö olen epäseksikkäin?

Sinkkuelämää-sarjasta Sarah Jessica Parker on järkyttynyt saamastaan tittelistä. Miesten aikakauslehti Maximin lukijat äänestivät tyyli-ikonin "maailman epäseksikkäimmäksi naiseksi".

Parkerin taakse kyseenalaisessa äänestyksessä jäivät muiden muassa moniongelmaiset poptähdet Amy Winehouse ja Britney Spears sekä näyttelijä Sandra Oh. 43-vuotias Parker kertoi tittelin olleen järkytys sekä hänelle itselleen että hänen näyttelijäaviomiehelleen Matthew Broderickille.

- Se järkytti häntä, koska tämä koskee myös hänen arviointikykyään, Carrie Bradshaw''n desingkengissä valkokankaalle keväällä tepsutteleva näyttelijä kertoi.

Kansainvälisen kosmetiikkajätin mainoksiin kelpuutettu Parker ymmärtää, että hänen persoonallinen kauneutensa ei ehkä miellytä bikinitypyjä pullistelevan lehden lukijoita.

- Onko minulla isot tekotissit, Botoxia ja isot huulet? Ei. Sovinko joihinkin miesten laatimiin ihanteisiin miestenlehdessä? Ehkä en. Olenko todellakin maailman epäseksikkäin nainen? Vau. Se on aika järkyttävää… Se tuomitsevaa, se on järjetöntä. Mitä voin tehdä? En kai voi miellyttää kaikkia ihmisiä, Parker pohdiskeli Grazia-lehden haastattelussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat