Simon Cowellin käytös kummastutti työkaveria

X Factor -tuomari Simon Cowellin ruokahalu viivästytti ohjelman kuvauksia lähes tunnin, eivätkä kaikki olleet asiasta iloissaan.

Musiikkimoguli Simon Cowell on painanut pitkää päivää uuden X Factor USA -ohjelman karsintakuvauksissa. Matkalla North Carolinassa pidettäviin karsintoihin Cowell kuitenkin huomasi olevansa nälissään ja komensi autonkuljettajaansa pysähtymään Jake's Diner nimiseen ravintolaan.

– Simon oli matkalla kuvauspaikalle Coliseumiin, jossa kuvausten oli määrä alkaa, kun turvamiehet kuulivat, että Simonin autonkuljettaja oli saanut käskyn poiketa paikallisessa ravintolassa, RadarOnlinen.com kertoo.

Cowellin myöhäinen aamiainen viivästytti ohjelman kuvauksia ja samalla hänen tuomarikollegansa Britney Spears, Demi Lovato ja L.A. Reid joutuivat odottamaan maestroa 45 minuuttia. Cowellin saavuttua show saatiin laittaa käyntiin, mutta kaikki eivät olleet tyytyväisiä tilanteeseen. Ske Newsin mukaan L.A. Reidin nimittäin kerrottiin olleen raivoissaan Cowellin päätökselle saapua myöhässä kuvauksiin.

Kaikkia tilanne ei kuitenkaan harmittanut samalla tavalla. Lue miksi Britney nautti tilanteesta!

X FACTOR USA Subilla 2.10. alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat