Mainos

Siikaa tillikuorrutuksella

  • 4 (noin 800 g) siikafileetä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 50-100 g voita
  • 1 dl leivänmuruja
  • 1 keltuainen
  • hienonnettua tilliä

Mausta kalat. Sekoita pehmeä voi, leivänmurut, keltuainen ja tilli tahnaksi. Nosta kalat voideltuun uunivuokaan ja levitä kuorrute fileiden päälle.

Paista uunissa 220 asteessa 5-10 minuuttia koosta riippuen. Älä kypsennä kalaa kuivaksi. Tarjoa lisäkkeeksi perunamuusia, höyrytettyä pinaattia ja paistettuja herkkusieniä ja kastikkeeksi uunipannulle kertynyt liemi.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.