Siikaa tillikuorrutuksella

  • 4 (noin 800 g) siikafileetä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 50-100 g voita
  • 1 dl leivänmuruja
  • 1 keltuainen
  • hienonnettua tilliä

Mausta kalat. Sekoita pehmeä voi, leivänmurut, keltuainen ja tilli tahnaksi. Nosta kalat voideltuun uunivuokaan ja levitä kuorrute fileiden päälle.

Paista uunissa 220 asteessa 5-10 minuuttia koosta riippuen. Älä kypsennä kalaa kuivaksi. Tarjoa lisäkkeeksi perunamuusia, höyrytettyä pinaattia ja paistettuja herkkusieniä ja kastikkeeksi uunipannulle kertynyt liemi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja