Sienna ja George saavat vihapostia pinnallisesta syystä: "Minua kutsutaan onnenonkijaksi"

Pariskunta saa jatkuvasti vihapostia hyvin pinnallisesta syystä: ”Ihmiset kutsuvat minua onnenonkijaksi” 1:33
Tällaisilla videoilla Sienna ja George tienaavat sosiaalisessa mediassa jopa yli kymppitonnin kuukaudessa.

Sienna ja George tienaavat sosiaalisen median sisällöillään kuukausittain jopa yli 11 000 euroa. Suosion varjopuoli on kuitenkin trollien armeija, jonka mukaan pariskunta ei sovi yhteen hyvin pinnallisesta syystä.

Sienna Keera, 28, tapasi kumppaninsa George Keywoodin, 28, hyvin erikoisella tavalla. George on nimittäin englantilainen näyttelijä, jonka australialainen personal trainer Sienna huomasi televisiossa pyörineestä brittiläisestä komediasarjan People Just Do Nothing näyttelijäkaartista. Pariskunnasta ovat uutisoineet useat brittimediat, kuten viimeisimpänä Metro.

Sienna päätti ottaa härkää sarvista ja lähestyi toisella puolella maailmaa asuvaa Georgea Instagramin kautta. Pari löysi nopeasti yhteisen sävelen verkossa. Vuonna 2019 Sienna lensi Englantiin kuudeksi viikoksi Georgen luokse.

Pariskunta eli seuraavat pari vuotta kaukosuhteessa, johon mahtui minilomia niin Pariisissa kuin Amsterdamissakin. Lopulta George kosi Siennaa gondoliajelulla Venetsiassa. Pariskunta meni vihille toukokuussa 2022. Heillä on yksi yhteinen lapsi, Oliver, joka syntyi jouluna 2019. Perhe on asettunut asumaan Surreyhyn Isoon-Britanniaan.

– Rakastan perheellemme rakentamaamme elämää. En olisi koskaan voinut kuvitella tällaisen olevan edes mahdollista, Sienna hehkuttaa.

Trollit väittävät onnenonkijaksi

Nykyisin pariskunta käyttää päivisin kolme tuntia luoden sisältöä sosiaaliseen mediaan, josta parhaimpina kuukausina pariskunta tahkoaa jopa 11 000 euron palkkaa.

Pariskunta julkaisee päivässä noin kolme videota. Muun ajan he hoitavat nuorta poikaansa ja navigoivat netin vihamielisten kommenttien miinakentässä.

Trollit nimittäin väittävät, että George ei ole samaa luokkaa vaimonsa Siennan kanssa Georgen suuremman koon takia. Monet ovat jopa menneet niin pitkälle, että väittävät pariskunnan valehtelevan tunteensa toisiaan kohtaan vain rahan ja maineen takia.

– Minua kutsutaa onnenonkijaksi, Sienna kertoo.

– Ihmisten on mahdotonta hyväksyä, että lihavalla miehellä voi olla viehättävä vaimo, George sanoo.

Samaan aikaan samat ihmiset haluaisivat Georgen tarkkailevan terveyttään.

Pariskunta haluaa sosiaalisen median sisällöillään herätellä ihmisiä ja poistaa stigmaa sen ympäriltä, että eri kokoiset ihmiset voivat rakastua toisiinsa, eikä toisen tarvitse muuttaa itseään rakkauden tai onnen tähden.

– Huomasin nuorempana, että muut ystäväni tykkäsivät miehistä, joilla on pyykkilautavatsat, kun taas minä pidin aina suuremmista miehistä, Sienna kertoo.

Sienna kertoo, ettei Georgen paino estä häntä tekemästä normaaleja arjen rutiineja. Hän voi aivan hyvin käydä vaikkapa kaupassa ja olla pariskunnan lapselle mahtava isä.

Trollien pilkka osuu omaan nilkkaan

Pariskunnan vihaposti ei aina ole ihan harmitonta pilkkaa.

– Ihmiset ovat lähettäneet meille tappouhkauksia ja minut on jopa uhattu raiskata. Se on hirveää, Sienna kertoo.

– Jos en olisi lihava, eivät ihmiset katsoisi meitä kahta kertaa. Meidät tuomitaan vain siksi, koska olen isokokoisempi, George toteaa.

Tuntemattomien vihasta huolimatta pariskunnalla on melkein miljoona fania ja seuraajaa. He uskovat, että viha vain ruokkii klikkejä ja suosiota. Trollien pilkka osuu omaan nilkkaan, kun Sienna ja George tienaavat sisällöillään kuukausipalkkansa.

– Nyt kun tämä on työtämme, niin yritämme keskittyä positiiviseen jopa silloin, kun saamme inhottavia kommentteja. Kun saamme enemmän katsojia, mainokset myyvät paremmin ja saamme enemmän brändiyhteistöitä, Sienna kertoo.

Pariskunta ei enää ota trollien kommentteja henkilökohtaisesti ja se on tuntunut purevan.

– Uskon, että ihmiset alkavat pikkuhiljaa ymmärtää, etteivät he saavuta vihalla mitään. Saan nykyisin vähemmän vihapostia netissä, kuin aiemmin, George kertoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit – ja lue myös kaikki aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähteet: Kameraone ja Metro

Lue myös:

    Uusimmat