Mustasukkainen vaimo ratkaisi pariskunnan seksiongelman 1500 punnan lelulla: "Mielestämme se näyttää minulta"

Char koki olevansa liian mustasukkainen salliakseen kolmannen osapuolen makuuhuoneeseensa miehensä Callumin kanssa. Lopulta hän keksi ratkaisun, joka on tyydyttänyt molempia parisuhteen osapuolia.

Char Grey, 23 ja hänen miehensä Callum, 28,  hankkivat elävän näköisen nuken, jonka he ovat nimenneet Deeksi. Alunperin Deen oli tarkoitus toimia kolmantena osapuolena silloin, kun pariskunta halusi piristystä makuuhuoneen puolella. Pariskunnasta uutisoi muun muassa brittimedia Mirror.

Pariskunta hankki Deen, koska se ei ole oikea ihminen. Char pelkäsi olevansa liian mustasukkainen salliakseen miehensä olla intiimisti aitojen ihmisten kanssa.

– Puhuimme kolmen tai jopa nelinkimpasta, mutta niin kuin useat muutkin tytöt, minua huoletti se, miten reagoisin nähdessäni Callumin toisen naisen kanssa, Char palajstaa.

Kompromissina hän päätti hankkia 1500 puntaa maksaneen nuken.

– Oli yhteinen päätös hankkia seksinukke. Se on ehdottomasti parantanut seksielämäämme, Char kertoo.

Päivätyö Only Fansista

Huomattuaan kuinka paljon Dee piristi Charin ja Callumin yhteistä seksielämää, rohkaistuivat he julkaisemaan materiaalia myös Only Fansiin hämmästyttävin tuloksin.

Pariskunta on kerännyt OnlyFansin puolella kertomansa mukaan vankan fanijoukon. He kertovat yltävänsä jopa 70 000 punnan kuukausitienestit lataamallaan materiaalilla ja ennätyksensä olevan 10 000 punnan päivätienesti.

Miehen korkeampi libido

Ennen Only Fansiin sisällöntuottajiksi siirtymistä Char työskenteli saattohoitokodin työntekijänä ja autokorjaamossa maalarina. 

Nykyisin pariskunta kertoo kohtelevansa Deetä kuin oikeaa ihmistä. He pukevat nuken oikeisiin vaatteisiin, vievät sitä autoajelulle ja katsovat mielisarjojaan nukke kainalossa.

– Callumilla on korkea libido ja minulla ei niinkään. Nyt hänellä on Dee, Char kertoo.

Charia ei haittaa, vaikka Callum pitäisi nuken kanssa hauskaa ilman häntä. Hän paljastaa itseasiassa kuvaavansa muutenkin melkein kaikki sessiot faneja varten.

– Se ei ole vain nukke, olemme oikeasti kiintyneet siihen, Char kertoo.

Dee on herättänyt myös paljon negatiivista huomiota, mutta pariskunta kertoo, ettei välitä siitä mitä muut ajattelevat, koska järjestely toimii heidän parisuhteessansa.

Pariskunta paljastaa, että nuken myötä heidän parisuhteensa on vahvempi kuin koskaan ennen. 

Dee näyttää Charilta

Dee ei ole pariskunnan ensimmäinen nukke. Ensimmäinen nukke ei syystä tai toisesta toiminut heidän tarpeisiinsa, toisin kuin Dee. 

– Nukkeja oli niin monia, mistä valita. Lopulta päädyimme Deehen, koska mielestämme se näyttää minulta, Char paljastaa.

Silloin, kun Deetä ei tarvita, se odottaa pariskunnan studiossa.

– Emme ikinä piilottaisi sitä kaappiin, Char paljastaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit – ja lue myös kaikki aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähteet: Mirror ja Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat