Läheisten reaktio pariskunnan yllätysuutiseen tallentui videolle – "Näin käy, kun pidät raskautesi salaisuutena..."

Pariskunta yllätti sukulaiset perusteellisesti pidettyään tulevan vauvan salassa koko raskausajan.

Moni yllättää toisiaan kukilla tai suklaalla, mutta kanadalaisella VictoriaCameron-Cheynella, 28 ja hänen miehellänsä Derek Cheynella, 29, oli toisenlainen yllätys läheisilleen. Pariskunnasta ja heidän hurjasta yllätyksestä uutisoi muun muassa New York Post.

Pariskunta toivotti perheeseensä tervetulleeksi viidennen lapsensa. Kukaan sukulaisista ei kuitenkaan tiennyt Victorian olleen edes raskaana. Pariskunta oli päättänyt pitää raskauden salassa suvulta. Vain Victorian äiti oli tajunnut tyttärensä odottavan viidettä vauvaa.

Viides vauva sai nimekseen Tyrian ja häntä kaitsevat vanhemmat sisarukset Peytyn, 9, Rayder, 4, ja vuoden ikäinen Ryley.

Victoria jakoi perheen reaktiot näyttävät videot TikTokissaan ja ne ovat keränneet miljoonia katselukertoja.

– Näin käy, kun pidät raskautesi salaisuutena ja ilmaannut kuistille yllättäen vauvan kanssa, Victoria kirjoitti yhteen monista läheisten yllättyneet reaktiot tallentaneista videoista.

Videoilla perheenjäsenten on selvästi vaikea laskea yksi plus yhteen.

– Oletko tosissasi? eräs läheinen kysyy katsellen vuoroin Victoriaa, vuoroin vastasyntynyttä vauvaa.

– Mistä tuo vauva on oikein tuohon tupsahtanut? Derekin sisko kysyy pälyillessään vauvaa hämmentyneenä.

Artikkelin yllä olevalla videolla Victoria esittelee vauvansa äidilleen, isälleen ja Derekin siskolle.

Sosiaalinen media älähti

Victorian yllättävä päätös pitää vauva salassa syntymään saakka herätti tunteita sosiaalisessa mediassa. Monen oli vaikea ymmärtää, miksi kukaan haluaisi salata niin suurta asiaa kuin perheenlisäystä omilta läheisiltään.

– Miksi ihmiset pitäisivät tällaisen tiedon salassa perheiltään? He varmasti haluavat olla osana raskausajan odotuksessa. Minä ainakin olisin loukkaantunut, jos jäisin paitsi vastaavasta, eräs kirjoitti videoiden kommentteihin.

– Kaikki saavat toki tehdä, mitä haluavat ollakseen onnellisia, mutta minä tuntisin oloni petetyksi ja epäluotettavaksi, kirjoitti toinen.

– Onnittelut uudesta perheenjäsenestä. Äitinä olisin kyllä ollut loukkaantunut, eräs kommentoi.

Victoria on myöhemmin kommentoinut aiheuttamaansa porua selittäen, että hän ei ollut halunnut kertoa raskaudesta hyvin luonnollisesta syystä. Hän on käynyt elämänsä aikana läpi viisi vaikeaa keskenmenoa.

Lähteet: Caters, New York Post ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat