Hannah avioitui elämänsä miehen kanssa, mutta nettitrollit iskivät hääkuviin: "Tällaiset kommentit vain kannustavat meitä jatkamaan"

Kuuron Heidin synnytyksessäkin oli mukana tulkki 2:35
Kun Heidi syntyi, kuurous oli vanhemmille aluksi sokki. Nyt Heidi ei osaa kuvitella, millainen ihminen olisi ilman viittomakieltä. Naisen synnytyksessäkin oli mukana tulkki! Keskustelun Heidin kanssa tulkkaa Kati Lakner.  ​​​​​​​

Shane ja Hannah saivat törkeitä kommentteja hääkuviinsa. – Mitä tahansa teetkin, jotkut ihmiset eivät koskaan tajua, Hannah toteaa.

Syyskuussa 2020 Shane ja Hannah Burcaw sanoivat "tahdon" omassa kotipihassaan. Kaksikko on kertonut YouTube-kanavallaan, että he saavat usein kysymyksiä suhteestaan.

– Olemme havainneet, että ihmiset pitävät suhdettamme aika erikoisena. Toisella meistä on vakava lihasrappeumasairaus ja hän käyttää pyörätuolia. Toisella... Ei ole, pari kuvailee YouTubessa.

Yahoon mukaan Shane on käyttänyt pyörätuolia 2-vuotiaasta asti, sillä miehellä on spinaalinen lihasatrofia. Siinä hermosolujen toiminnanhäiriö johtaa lihasten rappeutumiseen ja lihasheikkouteen.

"Olen naimisissa upeimman tuntemani miehen kanssa"

Pari on ollut yhdessä vuodesta 2016; vuonna 2018 he perustivat YouTube-kanavan kertoakseen elämästään. Kaksikko avioitui syksyllä 2020.

Hannah jakoi kuvan intiimeistä hääjuhlista Instagramissa ja kertoi, että nai "elämänsä rakkauden".

– Häät eivät olleet suuri kokoontuminen, jollaista olimme aina suunnitelleet, mutta ne olivat täydelliset, nainen kuvaili.

– Shane ja minä emme malta odottaa, että saamme juhlia perheidemme kanssa, kun se on turvallista, mutta nyt olemme aviomies ja vaimo! Ja se on tärkeintä. Olen todella onnekas, koska olen naimisissa upeimman tuntemani miehen kanssa.

Myös Shane hehkutti hääpäivää sosiaalisessa mediassa ja kertoi, että nai "parhaan ystävänsä".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nettitrollit löysivät hääkuviin

Kaikki eivät kuitenkaan nähneet kuvissa pelkkää iloa. Hannah havaitsi myöhemmin, että nettikiusaajat olivat löytäneet hänen kuvansa ja jättäneet halveeraavia kommentteja iloisiin otoksiin.

– Onko mies rikas, tai jotain, yksi kommentoija kyseli.

– Mutta oikeasti, onko naisella joku toinen kumppani, jonka kanssa harrastaa seksiä? toinen ihmetteli.

– Tämä on joku vitsi, kolmas uskoi.

"Mitä tahansa teetkin, jotkut ihmiset eivät koskaan tajua"

Hannah päätti vastata trolleille Instagramissa. Hän kertoi, että YouTube-videoiden tekeminen vuosien ajan on opettanut hänelle ainakin sen, ettei kaikkia ihmisiä vain voi valistaa.

– Mitä tahansa teetkin, jotkut ihmiset eivät koskaan tajua. Näiden ihmisten mielipiteestä huolehtiminen on ajanhukkaa, ja kun aikaa on kulunut, on helpompaa olla reagoimatta sisäisesti tällaisiin kommentteihin, Hannah kuvaili.

Kuvassa on mukana törkykommentteja, joita pari sai häidensä jälkeen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hän myöntää, että pari vuotta sitten halveeraavien kommenttien lukeminen oli vaikeaa ja teki kipeää.

– Hetken pidin kiinni ajatuksesta, että kun Shane ja minä olemme naimisissa, ihmiset, jotka epäilevät suhdettamme, tajuavat sen olevan aito. Nyt en tietenkään ole niin naiivi, Hannah sanoo.

Nyt hän ei välitä kiusaajien kommenteista tai anna niille energiaansa.

– Shane ja minä jatkamme sisältöjen tuottamista ja tarinamme jakamista. Toivomme, että se näyttää mahdollisimman monelle, että vammaiset ihmiset ovat arvokkaita kumppaneita. Tällaiset kommentit vain kannustavat meitä jatkamaan!

Lue myös:

    Uusimmat