Pariskunta keksi rohkean tavan kerätä hiukan ylimääräistä taskurahaa

Englantilaispariskunta tienaa yli tuhat euroa kuussa julkaisemalla itsestään materiaalia OnlyFans -sivustolla.

Newquaysta, Englannin Cornwallista kotoisin olevat Roxy, 29, ja Reggie Bass, 31, kertovat Catersille, että ovat kolmen kuukauden ajan julkaisseet provosoivaa materiaalia aikuisviihteeseen vahvasti painottuvaan OnlyFans-sivustolle. Roxy oli alun perin ehdottanut Reggielle ideaa, jolla pariskunta voisi kasvattaa yhteistä kassaa, ja Reggie oli oitis innostunut ideasta.

Pariskunnan julkaisema materiaali on ollut ilmeisesti suosittua sisältöä, koska omien sanojensa mukaan he ovat tähän mennessä yltäneet jo yli 1000 punnan, eli noin 1 170 euron kuukausitienesteihin. Pariskunta kutsuu saatuja tienestejä ylimääräiseksi taskurahaksi.  

Molemmat tekevät harrastuksensa lisäksi myös päivätöitä. Roxy työskentelee varausasiantuntijana ja Reggie puolestaan kertoo olevansa monen alan osaava yleismies. Roisien kuvien ottaminen on pariskunnalle rakas harrastus.

Pariskunnan tiet kohtasivat kolme vuotta sitten deittailusovellus Tinderissä. Silloin molemmat tekivät vielä töitä strippareina. He kertovat rakastuneensa ensisilmäyksellä kohdattuaan ensimmäisen kerran toisensa. Heidän ensitreffinsä kestivät 48 tuntia.

Yllä olevalta videolta voit nähdä, millaisia videoita pariskunta julkaisee omassa TikTokissaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit – ja lue myös kaikki aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähteet: Caters ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat