Shiatsuhoitajan väite: Näillä kahdella konstilla vanhuuden vaivat kuriin

Shiatsuhoitaja Leo Nygren uskoo, että suurin osa ihmisten vakavista sairauksista on kotoisin munuaisista. Hän väittää, että niitä voi hoitaa harmaalla merisuolalla ja munuaisia lämmittämällä.

– Ikääntyneiden ihmisten yleisimmät vaivat – dementia, heikko kuulo, huonot veriarvot, tasapainohäiriöt, osteoporoosi, sydämen rytmihäiriöt, jalkojen heikkous, alapään tahattomat vuodot ja potenssivaikeudet – johtuvat monesti munuaisten huonoista energioista, kiinalaisella terveydenhoito-opilla ihmisiä hoitava Leo Nygren väittää.

Nygren sanoo, että kaikkia edellä kuvattuja vaivoja voidaan hoitaa lämmittämällä munuaisia.

– Munuaiset eivät saisi koskaan saada kylmää. Esimerkiksi korvat, jotka ovat kiinalaisen terveydenhoito-opin mukaan munuaisten tuntoelimet, täytyy pitää hyvin lämpöisinä. Niitä olisi hyvä hieroa päivittäin peukalon ja etusormen välissä.

Lämpötyyny käyttöön

Nygren suosittelee myös ottamaan käyttöön sähköisen lämpötyynyn, jollaisia saa esimerkiksi apteekeista.

– Tyyny asetetaan tuolin selkänojalle siten, että se lämmittää munuaisia, jotka sijaitsevat noin kämmenen leveyden verran vyötärölinjan yläpuolella. Iäkkäiden ihmisten pitäisi hoitaa munuaisiaan tällä tavalla päivittäin puolesta tunnista tuntiin.

– Jotkut potilaistani ovat saaneet lämpötyynyn ansiosta hemoglobiininsa nousemaan vielä iäkkäänäkin. Toiset ovat sen avulla voineet lopettaa jopa "vaipparallin", Nygren sanoo.

"Valkoinen suola kuin myrkkyä"

Paitsi lämpöä, munuaiset tarvitsevat Nygrenin mukaan oikeanlaista ravintoa.

– Kiinalaisten mielestä tavallista valkoista suolaa ei pidä syödä. Se on kuin myrkkyä, koska siinä ei ole mitään ihmistä rakentavaa ainesosaa.

– Kannattaa vaihtaa harmaaseen, käsittelemättömään merisuolaan. Se sisältää kaikkia tarvitsemiamme kivennäis- ja hivenaineita, Nygren sanoo.

Ihmisten pitäisi Nygrenin mielestä myös opetella hengittämistä.

– Harva osaa hengittää kunnolla niin, että saisi sisäänsä tarpeeksi ravintoa polttavaa happea. Itse olen harjoittanut hengitystäni 18 liikkeen sarjalla jo 25 vuoden ajan.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja