Shannen Doherty jakoi muiston läheisestä ystävästään Matthew Perrysta – käytti aikoinaan apunaan Dohertyn isää saadakseen varauksen ravintolaan

Näin Hollywood ja ystävät ovat reagoineet Matthew Perryn kuolemaan 0:45
Näin Hollywood ja Matthew Perryn ystävät ovat reagoineet hänen kuolemaansa.

Frendit-tähti Matthew Perry löytyi kuolleena kotoaan. 

Frendit-näyttelijä Matthew Perry  löytyi kuolleena kotoaan porealtaasta lauantaina 28. lokakuuta Los Angelesissa. Perry oli kuollessaan 54-vuotias. 

Ystävä, näyttelijäkollega ja Beverly Hills, 90210 -sarjasta tuttu Shannen Doherty muisteli ystäväänsä Instagramissa 29. lokakuuta ja jakoi vanhan kuvan Perrysta, itsestään ja kaksikon yhteisestä ystävästä Roger Castillosta

– Olimme aikoinaan jengi. Kasvoimme yhdessä käyden Formosassa, pohjoisessa, ja nauroimme jatkuvasti. Matt, Roger, David, Roxana. Pelasimme totuutta ja tehtävää ja Mattin piti sanoa naurettavia asioita tytöille baarissa. Meillä oli aina hauskaa ja tuimme toisiamme. Löysit meidät aina yhdessä kopista puhumassa omaa keksimäämme kieltämme, Doherty muisteli julkaisussaan. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ja kyllä, Mattilla oli aina se huumorintaju. Mattilla ja minulla oli treffit ja oli ystävänpäivä. Hän halusi saada varauksen Malibussa sijaitsevaan ravintolaan, mutta ei onnistunut, joten isäni teki varauksen hänelle. Menimme ja hän puhui isäni irlantilaisesta vakuuttavuudesta suurimman osan illasta, Doherty kertoi yhteisen muiston. 

Doherty oli Perryn ystävä todella pitkään. 

– Todellakin eliniän. Tiedän, että monet kärsivät, varsinkin meidän pieni ryhmämme. Moni jää kaipaamaan häntä, erityisesti me. Voisin olla runollisempi tai sanoa asiat paremmin, mutta juuri nyt järkytys ja suru hallitsevat, Doherty päätti kirjoituksensa. 

Doherty viittaa kärsimyksellä todennäköisesti ainakin omaan terminaalivaiheessa olevaa rintasyöpäänsä, joka on levinnyt aivoihin. Huhtikuun loppupuolella uutisoitiin myös Dohertyn avioerosta: hän erosi tuolloin valokuvaaja Kurt Iswarienkosta 11 avioliittovuoden jälkeen.

Perry niin ikään kamppaili päihde- ja terveysongelmien kanssa. Omaelämäkerrassaan Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu Perry kirjoitti käyttäneensä miljoonia dollareita erilaisiin vieroitushoitoihin. Vuonna 2018 näyttelijän paksusuoli puhkesi, ja hän oli useita kuukausia sairaalassa.

Perry näytteli Frendeissä Chandler Bingiä.

Lue myös:

    Uusimmat