Beverly Hills 90210 -tähti Shannen Doherty on eronnut aviomiehestään 11 vuoden liiton jälkeen

Näyttelijä Shannen Dohertylla ei edustajansa mukaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin erota.

Muun muassa Beverly Hills 90210 -sarjasta tunnettu näyttelijä Shannen Doherty, 52, on päättänyt erota aviomiehestään valokuvaaja Kurt Iswarienkosta 11 avioliittovuoden jälkeen.

– Avioero on viimeinen asia, jota Shannen halusi. Valitettavasti hän tunsi, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa, Dohertyn edustaja Leslie Sloane kertoi Peoplelle lausunnossaan.

Sloane väittää myös, että Iswarienkon agentti oli läheisesti mukana heidän avioerossaan. Iswarienko ja hänen agenttinsa eivät vastanneet Peoplen kommenttipyyntöön.

TMZ:n hankkiman avioerohakemuksen mukaan pari erosi jo tammikuussa. Doherty pyytää puolisoltaan elatusapua ja pyytää, ettei sitä myönnettäisi hänen miehelleen. Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia.

Muutamaa tuntia ennen kuin uutinen erosta tuli julkiseksi, Doherty jakoi salaperäisen viestin Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ainoat ihmiset, jotka ansaitsevat olla elämässäsi, ovat ne, jotka kohtelevat sinua rakkaudella, ystävällisyydellä ja täydellä kunnioituksella, Doherty kirjoitti Instagramissa 21. huhtikuuta.

Doherty ja Iswarienko menivät naimisiin lokakuussa 2011. Näyttelijä oli aiemmin naimisissa Ashley Hamiltonin kanssa vuosina 1993–1994 ja Rick Salomonin kanssa 2002–2003.

Vuosi ennen häitä Iswarienkon kanssa Doherty kertoi Peoplelle ottavansa kolmannen avioliittonsa vakavasti. Hänelle avioliitto on iso sitoumus, johon hän ei enää koskaan menisi kevyin perustein. Hän kertoi tuolloin oppineensa läksynsä.

Doherty näytteli Beverly Hills 90210 -sarjassa Brenda Walshia. Dohertyn on voinut nähdä myös sarjoissa Siskoni on noita ja Pieni talo preerialla.

Lue myös:

    Uusimmat