Seurapomo haltioitui Kaapo Kakon tavasta karistaa ruoste ja ottaa peli haltuun – "Enkä puhu ainoastaan ratkaisumaalista"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
NHL-kausi lähestyy: Kaako Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan.

Kaapo Kakko sai suitsutusta New York Rangersin puheenjohtajalta John Davidsonilta ennen NHL-seuran harjoitusleirin käynnistymistä. 

Davidson selvitti joukkueen tilannetta medialle torstaina. Kakko oli kuuma puheenaihe – iskihän suomalaislupaus 1+3-tehot Traverse City -turnauksen ainoassa ottelussaan alkuviikolla. 

– Kakko ei pelannut paljon, mutta hän oli loistava, Davidson aloitti. 

Davidsonin mukaan kyseisessä turnauksessa nousee aina erityisiä pelaajia esiin. Kakko, 18, oli kaksi ensimmäistä ottelua viruksen takia sivussa, mutta kolmannessa pelissä hän näytti kyntensä.

– Hän oli alussa hieman ruosteessa, mutta sitten hän otti pelin haltuunsa. Sitä oli erityistä seurata. Enkä puhu ainoastaan ratkaisumaalista, jossa hän kiersi maalin kahdesti, vaan koko suoritusta. Hänellä on itsevarmuutta kovassa vauhdissa, hän pystyy pelaamaan kiekolla nopeasti pienessä tilassa, hän näkee muut pelaajat ja luomaan tilanteita. Häntä on kiva seurata.

Emme peluuttaneet häntä neljännessä ottelussa, sillä halusimme lepuuttaa muutamia pelaajia. Tämä harjoitusleiri on meille todella tärkeä juttu, Davidson selvitti. 

Seurapomo kehui myös Kakon asennetta.  

– Tämän kaverin seuraamisesta tulee hauskaa. Hän on hyvä tyyppi, erittäin nöyrä. Hän on ollut vakuuttava tähän saakka, mutta tie on vielä pitkä ja raskas. Nyt hänen pitää sopeutua NHL:ään, mikä on hyvä testi.

Lue myös:

    Uusimmat