Kaapo Kakolta mykistävä neljän tehopinnan debyytti! Suomalainen leipoi ällistyttävän jatkoaikamaalin – "Näittekö tuon? Hyvä luoja"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
Videolla Kaapo Kakon ajatuksia NHL-kauden alla.

Kaapo Kakko näytti välittömästi, mistä hänet on tehty, päästyään tositoimiin NHL-jääkiekkoliigan nuorten pelaajien turnauksessa Traverse Cityssä Michiganissa. 18-vuotias suomalainen teki debyytissään ratkaisumaalin ja leipoi tehopisteet 1+3, kun New York Rangers kukisti Minnesota Wildin jatkoajalla 4–3.

Ajassa 62.48 syntynyt Kakon jatkoaikamaali oli ällistyttävä. Suomalainen nousi oikeaa kaistaa luukulle, kiersi maalin, kiersi sen laajalla kaarroksella toistamiseen ja ujutti pelivälineen vanhanaikaisella häkkiin. Minnesotan pelaajilla ei ollut mitään sanomista Kakon näytökseen.

– Näittekö tuon maalin? Se oli naurettava. Hyvä luoja, Rangersin hyökkääjä Patrick Newell tokaisi NHL:n verkkosivujen mukaan ääneen tultuaan jäältä.

Kakko takoi tätä ennen tehoja kolmannessa erässä kolmella syöttöpinnallaan, kun Rangers nousi 0–2-tappioasemasta 3–3-tasalukemiin.

Kakko varattiin kesällä NHL:ään tilaisuuden toisena pelaajana. Rangersin kokoonpanossa nähtiin myös 21-vuotias suomalaispuolustaja Tarmo Reunanen.

Ottelu oli Rangersille nuorten turnauksen kolmas. Kakko ei pelannut kahdessa aiemmassa pelissä oltuaan sairaana.

Lue myös:

    Uusimmat