Paljastus: uudistunut Patrik Laine ällistytti kaikki 15 minuutissa – "Kuka on tuo jätkä?"

3:56
Katso video: Patrik Laine tykitti tehot 2+1 heti NHL-kauden avausottelussaan.

Uudistunut jääkiekkotähti Patrik Laine teki joukkueeseensa vaikutuksen, kun Winnipeg Jetsin jääharjoituksia oli kulunut vain 15 minuuttia, paljastaa NHL-seuran päävalmentaja Paul Maurice.

Ylävartalovammasta kärsivä jääkiekkotähti Laine on pelannut tällä NHL-kaudella toistaiseksi vain yhden pelin, jossa hän naputti heti Calgary Flamesia vastaan tehot 2+1.

Tehoja Laine on urallaan takonut ennenkin, mutta hänestä vaikuttaa kehkeytyneen kokonaisvaltaisesti aiempaa parempi ja kamppailuihinkin innokkaammin osallistuva pelaaja. Otanta on tämän kauden osalta vielä lyhyt, mutta asiasta puhuu vahvoin sanoin suomalaishyökkääjää läheltä näkevä päävalmentaja Maurice.

– Hän tuli (harjoitus)leirille ja teki töitä kuten ammattilainen. Hän on hyvässä kunnossa, hän on iso, hän on vahva, mutta tällä ei ole väliä. Millä on väliä, on se, että hän pisti itsensä koville heti ensimmäisestä vaihdosta ja heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien, ja kaikki huomasivat sen, Maurice sanoi kanadalaisen The Starin mukaan.

– Kun harjoituksia oli kulunut 15 minuuttia, kaikki olivat, että kuka on tuo 196-senttinen jätkä, joka kamppaili kulmassa uskomattomine käsineen. Siitä hänen suorituksensa kumpuavat. Kaikki tietävät maalit, mutta hänen pelaamisensa kiekottomana ja kamppaileminen kulmassa – jos katsoit Calgary-pelin, kyse oli eri pelaajasta. Hän on eri pelaaja, mitä kaikki ovat tottuneet näkemään.

Maurice katsoo, että Laine on muovaamassa itseään "dominantiksi voimahyökkääjäksi".

– Jos maalintekeminen tyssäisi, viittaisimme työhön, jota hän teki leirillä. Se maksaisi takaisin toisena iltana.

Jets on toistaiseksi pelanut tällä kaudella kolme ottelua. Se on ottanut kaksi jatkoaikavoittoa ja kärsinyt yhden tappion. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja