Tämä muutos kumppanin kännykkäkäytöksessä voi kieliä pettämisestä – asiantuntija: "Siinä vaiheessa sinulta on jo jäänyt huomaamatta monta hälyttävää merkkiä"

Kumppanin käytös voi muuttua monellakin tapaa silloin, kun hän pettää sinua. Jotkut merkit ovat selkeämpiä kuin toiset. Myös viattoman oloiset muutokset voivat kieliä pettämisestä.

Jos kumppanisi alkaa tapojensa vastaisesti pitää kännykkää näyttö alaspäin pöydällä, se voi kertoa siitä, että hänellä on jotain salattavaa. Asiasta uutisoi The Sun.

Pariterapeutti Melissa Ferrarin mielestä on huomaamisen arvoista, jos kumppani alkaa pitkän yhdessäolon jälkeen yhtäkkiä pitää kännykkää aina näyttö alaspäin pöytää vasten.

– Totuus on, että siinä vaiheessa, kun kumppani alkaa laittaa kännykän aina äänettömälle ja kääntää sen näyttö alaspäin, sinulta on jo jäänyt huomaamatta monta hälyttävää merkkiä, Ferrari sanoo Whimnille.

Muita pettämiseen viittaavia merkkejä voivat olla muun muassa puolison etäisyys, vähäinen kiinnostus sinua kohtaan sekä poissaolevuus. Kaikista hälyttävin merkki on, jos seksielämänne kuihtuu yhtäkkisesti.

Suurin osa pettäjistä kommunikoi muiden ihmisten kanssa puhelimitse

Ashley Madison -salasuhdesivuston mukaan 56 prosenttia pettäjistä kommunikoi pääasiassa puhelimitse muiden ihmisten kanssa. Muita tapoja olivat muun muassa sähköposti, sosiaalinen media ja deittisivustot. Kaikki nämä voivat kuitenkin löytyä myös puhelimesta, jolloin puhelimen kautta viestiminen on entistä todennäköisempää.

Koska kommunikointi ihmisten kanssa tapahtuu nykyaikana pääasiassa puhelimen välityksellä, on järkeenkäypää, että pettävä kumppani yrittää suojella puhelintaan kumppaninsa silmiltä. Puhelimen varjelu tai pitäminen näyttö alaspäin ei kuitenkaan läheskään aina kieli pettämisestä. Asiasta ei siis kannata vetää turhan pikaisia johtopäätöksiä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat