Sergey Hilmanin tulot kasvoivat nopeasti köyhyysrajalta luksuselämään: "Pystyn nyt ostamaan niitä asioita, mitä olen aina halunnut"

1:02
Katso videolta: Sergey Hilman selittää, kuinka suoritetaan hänelle Turkissa tehtävä "kallonhionta"

Sergey Hilmanin kasvanut näkyvyys on näkynyt myös hänen tuloissaan.

Vaikuttaja Sergey Hilman tekee aktiivisesti töitä sosiaalisen median sekä kahden podcastinsa Cheers to Ugly Me sekä The Real Guys parissa, ja tämä on näkynyt myös hänen tilipussissaan. Hilman kertoi MTV Uutisille Good Luck Guys -ohjelman pressitilaisuudessa, että kova työ on alkanut palkita. 

– Jotain on tehty oikein, niin kyllä se on näkynyt tuloissani, koska ennen olin työtön. Vuosituloni jäivät alle 12 000 euron koska olin koko korona-ajan työttömänä. 

– Nyt menee paremmin: minulla on oma yritys ja olen toimitusjohtaja. Siinä on paljon oppimista, mutta myös suurta ylpeyttä siitä, että pystyn nyt ostamaan niitä asioita, mitä olen aina halunnut. 

Viimeisimpiin ostoksiin kuuluu muun muassa ranskalaisen luksusmerkki Cartierin sormus, jonka Hilman kertoo halunneensa pitkään. Lisäksi tärkeitä asioita ovat oma, kauniisti sisustettu asunto ja mahdollisuus matkustella. 

– Sellaista ehkä vapautta, mitä olen aina halunnut, minkä eteen olen tehnyt tosi kovan työn, ja olen ehkä vihdoin poimimassa niitä hedelmiä. 

Hilman nähdään yhtenä osallistujana Good Luck Guys -ohjelmassa, parinaan Linda Manuella. Ohjelman kulisseissa saattoi Hilmanin mukaan olla hieman draamaakin. 

– Sellaisissa viidakko-olosuhteissa asuminen tuntemattoman ihmisen kanssa, se voi olla joko tosi hieno tai hyvin monimutkainen asia, tai molempia. 

Ennen ohjelman kuvauksia Hilmanilla ei ollut kertomansa mukaan yhtään mitään kokemusta metsässä olemisesta tai retkeilystä. Hän hämmästelee itsekin sitä, kuinka hänenlaisensa "kaupunkilaishiiri" selvisi viidakossa, jossa oli pakko etsiä itse ruokaa sekä esimerkiksi kalastaa. Ja pelottavia tilanteitakin Hilmanin mukaan oli päivittäin. 

– Yleensä olen viiden tähden hotellissa, monien lukkojen takana, on vartijat, on huonepalvelu mistä soittelen ruokaa ja shamppista ja menen altaalle jos haluan. Tässä ei ollut mitään näistä! Jos halusin jotain, piti itse tehdä töitä sen eteen. Oli aika silmiä avaavaa, mutta oikea asenne ratkaisi siinäkin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja