Sergey Hilmanille tehdään "kallonhionta", joka on harvinainen ja tekotavaltaan äärimmäinen: "Se on hyvin pelottava leikkaus"

1:02
Sergey Hilman kertoo tulevasta "kallonhionnastaan", joka on tähän mennessä harvinaisin ja kivuliain hänelle tehty kauneusoperaatio – näin se tehdään

Sergey Hilmanille tehdään perjantaina 20. tammikuuta harvinainen kallonhionta Turkin Istanbulissa.

Vaikuttaja Sergey Hilman valmistautuu lähtemään torstaina 19. tammikuuta Turkin Istanbuliin, jossa hänelle tehdään jälleen uusi kauneusleikkaus. Kyseessä on kuitenkin operaatio, joka on harvinainen sekä Hilmanin itsensäkin mielestä pelottava: pääkallon hionta. 

– Hiotaan koko otsa-alue, koska minulla on aika epätasainen otsa. Nyt siihen tulee muutos, Hilman kertoi MTV Uutisille Good Luck Guys -ohjelman pressitilaisuudessa. 

Hilman kertoo halunneensa operaatioon ja pitkään, mutta on etsinyt kauan oikeaa lääkäriä sitä varten. Hän kertoo myös toivovansa, että kyseinen leikkaus olisi viimeinen askel hänen "kauneuskirurgiamatkallaan". Hilman kertoo sosiaalisessa mediassa avoimesti kauneusoperaatioistaan, joita hänelle on tehty useita. 

– Tämän jälkeen, kun tämä on hiottu, niin pystyn elämään niin kuin olen halunnut. 

Hetken tuumittuaan Hilman kuitenkin vielä tarkentaa vastaustaan. 

– No ehkä pienet faceliftit viiden vuoden välein, mutta ei muuta! Hilman nauraa. 

Yllä olevalla videolla Hilman kertoo tarkemmin leikkauksen tekotavasta. Hän painottaa, että jännittää itsekin tulevaa. 

– Se on hyvin pelottava leikkaus. 

Hilmanin mukaan hänen on käsketty varautua siihen, että operaatio tulee olemaan kivuliainta, mitä hän on koskaan kokenut. Hän lentää Turkkiin torstaina, ja perjantaina leikkaus tehdään. 

Kokemuksia leikkauksesta Hilman ei ole saanut juuri kuulla, vaan tietää ainoastaan yhden ihmisen, jolle operaatio on tehty saman lääkärin toimesta. Hän kertoo toivovansa, että toipuisi leikkauksesta noin kolmessa viikossa. 

– On aika kiireinen kevät tulossa, niin ei ole aikaa istuskella himassa. 

Koska Hilman kertoo sosiaalisessa mediassa ja Cheers to Ugly Me -podcastissaan avoimesti kauneusleikkauksistaan, saa hän aiheeseen liittyen paljon viestejä, kommentteja sekä kysymyksiä. Hilman on iloinen siitä, että voi auttaa aiheesta kiinnostuneita ihmisiä ja tarjota omaa tietoaan aiheesta muiden käyttöön. 

– Eniten tykkään pysäyttää ihmiset ja sanoa, että älä mene (operaatioon), älä tee. Koska niin moni hakeutuu niihin tekemättä taustatutkimusta. 

– Haluan puhua avoimesti, ja puhun myös riskeistä sekä siitä, ettei tämä ole leikkiä. Ja tämä on myös tosi kallista. 

Hilmanin tuleva leikkaus ei sekään ole halpaa hupia. Miehen sormessa komeilee uusi Cartierin sormus, jota hän käyttää vertailupohjana puhuessaan tulevan kallonhionnan hinnasta. 

– Olisin voinut ostaa vielä kolme Cartierin sormusta, jos olisin halunnut. Siinä liikutaan 6000 euron hinnoissa. 

Katso videolta: Sergey Hilman tiesi jo 15-vuotiaana haluavansa operoitavaksi: "Hiustenlähtö on suurin huolenaihe"

7:16
Sergey Hilman avoimena kauneusleikkauksistaan – pienensi otsaansa 19-vuotiaana

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja