Sergey Hilman kehottaa kauneusoperaatioihin hakeutuvia varaamaan ylimääräiset 500 euroa terapiaan – tämä on hänen ohjeensa nuorille

Sergey Hilman haluaa avoimempaa julkista keskustelua kauneustoimenpiteistä 8:31
Sergey Hilman haluaa avoimempaa julkista keskustelua kauneustoimenpiteistä

Sergey Hilman haluaa puhua avoimesti kauneuskirurgian riskeistä ja kustannuksista. Myös nuoret lähestyvät häntä somessa kauneusoperaatioihin liittyen.

Tosi-tv-tähti ja podcast-juontaja Sergey Hilman vieraili lauantaiaamuna Huomenta Suomessa kertomassa muun muassa nuoruudestaan sekä kauneusoperaatioista. Hilman on kertonut julkisuudessa avoimesti hänelle tehdyistä kauneusoperaatioista, muun muassa kallonhionnasta. 

Hilman kertoi, että hänen julkinen avoimuutensa kauneusoperaatioihin liittyen oli täysin sattumaa.

– Minä en ajatellut, että tästä olisi tullut mitenkään iso juttu, koska minulle on niin itsestäänselvyys, että jos teen jotain, niin kerron siitä avoimesti, hän sanoi.

– Mutta minut yllätti se, kuinka moni suuttui siitä tai pitää minua pinnallisena tai kokee, että haluan olla joku ihmis-Ken. Päätin, että koska tästä ei puhuta tarpeeksi, niin minä puhun, silläkin kustannuksella, että minua pidetään outona, pinnallisena tai turhana, hän jatkoi.

Hilman on pohtinut syitä sille, miten hän alunperin päätyi hakeutumaan erilaisiin kauneusoperaatioihin. Hän ajattelee, että operaatiot ovat olleet hänelle tietynlainen projekti. 

Tiesin, että olen ihan siedettävän näköinen, niin jos saan itseeni pieniä muutoksia, niin pystyn myös tuntemaan oloni ulkopäin sellaiseksi, mitä tunnen sisältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta. 

Hilmanin tavoitteena on tuoda julkiseen tietoisuuteen kauneuskirurgian riskit ja kustannukset. Hän ei halua glamorisoida, muttei myöskään demonisoida operaatioita.

Hilman saa sosiaalisessa mediassa viestejä kauneusoperaatioihin liittyen. Monet, myös nuoret haluavat tietää, missä operaatioita tehdään. Hilman sanoo aina, ettei halua yhdenkään ihmisen tekevän itselleen operaatioita turhaan. 

– Pyrin aina kysymään heiltä, että mitkä ovat syysi. Jos sinulla on vaikkapa tuore avioero, niin onko leikkaus se, joka pelastaa olosi. Sanon aina, että leikkaukseen terapian kautta. Yhdessä selvitetään, onko tämä sellainen asia, joka korjaa ongelmasi, vai onko ongelma jossain muualla. 

Hilman on itse käynyt terapiassa ennen leikkauksia. Hän kehottaa kauneusoperaatioihin hakeutuvia budjetoimaan jokaisen leikkauksen kohdalla 500 euroa ylimääräistä terapiaa varten. Hän suosittelee hakeutumaan terapiaan sekä ennen kauneusleikkausta että sen jälkeen.

– On riskinä jäädä koukkuun (leikkauksiin). Mihin vain voi jäädä koukkuun. Täytyy aina miettiä, onko tämä järkevää.

Koukkuun jääminen on pelottanut myös Hilmania. Hän kertoo saavansa myös paljon kyselyitä siitä, mikä on hänen seuraava leikkauksensa. 

– Ei minulla ole! Oli tiettyjä asioita, joita halusin fiksata, ja se on sillä selvä. En halua itsekään vajota siihen, että käyn leikkauksissa jatkuvasti, hän sanoi. 

Nuorille Hilmanilla on yksi viesti: Ei missään nimessä leikkauksiin. Hän kehottaa odottamaan asian kanssa vähintään parikymppiseksi saakka.   

Yllä olevalta videolta näet Hilmanin koko haastattelun, jossa hän muun muassa kertoo mitä mieltä on siitä, jos julkisuudenhenkilöt eivät kerro avoimesti läpikäymistään kauneusleikkauksista. 

Lue myös:

    Uusimmat