Miesten plastiikkakirurgian suosio on kasvussa – Sergey Hilman tiesi jo 15-vuotiaana haluavansa operoitavaksi: "Hiustenlähtö on suurin huolenaihe"

Tv-kasvo Sergey Hilman avoimena kauneusleikkauksistaan – pienensi otsaansa 19-vuotiaana 7:16
Tv-kasvo Sergey Hilman avoimena kauneusoperaatioistaan - peräänkuuluttaa erityisesti laajan taustatutkimuksen tekemistä.

Hilman painottaa erityisesti laajan taustatutkimuksen tekemistä ennen kirurgin veitsen alle menoa.  

Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmasta tunnettu Sergey Hilman peräänkuuluttaa avoimuutta miesten ulkonäköpaineista sekä plastiikkakirurgiasta puhumiseen. Hilmanin mukaan kyseessä on edelleen tabu, vaikka toimenpiteiden määrä on viime vuosina kasvanut miesten keskuudessa.

– Sanoisin, että hiustenlähtö on suurin huolenaihe, josta miehet eivät uskalla kysyä. Kyllähän aika moni haluaisi päästä eroon myös kaljamahasta, joka tulee iän myötä, Hilman arvioi MTV Uutisille. 

Hilman itse tiesi jo 15-vuotiaana haluavansa operoida ulkonäköään. Tuolloin hän alkoi myös säästää rahaa kyseisiin toimenpiteisiin.

– Jos pienillä muutoksilla saisin itsestäni vähän nätimmän ihmisen, hän kertoo muistelleensa.

Sittemmin Hilman  on muuttanut muun muassa hampaitaan sekä käynyt täyteainehoidoissa.

– Ensivaikutelma on tärkeä. Sen jälkeenhän vasta paljastetaan oikea luonne. Jos sinulla on itsestäsi hyvä fiilis, se näkyy myös ulospäin. 

Kuinka paljon rahaa toimenpiteisiin on kulunut ja mitä Hilman itse katuu operaatiossaan? Katso video!

Sergey Hilman kertoo plastiikkakirurgisen toimenpiteensä komplikaatioista:"Olisin toivonut, että joku olisi kertonut" 2:59

 

Lue myös:

    Uusimmat