Sergey Hilman kertoo nyt, millainen operaatio kallonhionta oli – yllättyi ihmisten kommenteista: "Minulle toivottiin lobotomiaa"

Sergey Hilman kertoo tulevasta "kallonhionnastaan", joka on tähän mennessä harvinaisin ja kivuliain hänelle tehty kauneusoperaatio 1:02
Sergey Hilman kertoi kallonhionnasta MTV Uutisten haastattelussa tammikuussa.

Sergey Hilman kävi kallonhionnassa tämän vuoden alussa.

Tosi-tv-tähti ja podcast-juontaja Sergey Hilman kävi tämän vuoden alussa kallonhionnassa Turkin Istanbulissa. Hilman kertoi operaatiosta avoimesti MTV Uutisten haastattelussa tammikuussa ennen matkaa.

Tänä päivänä Hilman on tyytyväinen lopputulokseen.

– Nyt kalloni on hiottu ja minulle on tehty yläkasvojen kohotus, olen tosi tyytyväinen. Nykyään minulla on sen näköinen otsa, minkälaisen olen halunnut, Hilman kertoi Lykon avajaisissa.

Hilmanin mukaan operaatio on hyvin harvinainen.

– Kirurgi tiesi minun olevan kiinnostunut tällaisesta toimenpiteestä, kun hän otti minuun yhteyttä. Heillä oli ollut tasan yksi koekaniini ennen minua, niin tietenkin tämä pelotti, mutta suostuin heti.

– Operaatio meni niin, että siinä mentiin kameran ja sahan kanssa pään sivusta ja nämä otsaluut hiottiin. Ne olivat minulla aika paksut ja antoivat varjoa kasvoilleni, nyt varjoa ei enää ole.

Hilman luki itsestään ikäviä kommentteja, kun hän kertoi julkisesti operaatiosta.

– Olen positiivinen ihminen, mutta minut yllätti internetin viha. Ihmiset toivoivat minulle niin hirveitä asioita, esimerkiksi lobotomiaa otsahionnan lisäksi. Kyllä se vähän tuntui ikävältä.

– Tiedän, että monet pitävät minua hulluna. Mutta meillä kaikilla on harrastuksia: toiset laittavat rahaa esimerkiksi remontteihin ja autoihin, minä laitan itseeni. Minä itse olen projekti.

Operaation jälkeen Hilmanilla ei ollut minkäänlaisia tuntemuksia.

– Kuvasin sairaalavuoteeltani TikTokia ja tein podcastia. Kyllä, kaupallistin tämänkin. Kaikki ongelmat ja vaikeudet pitää aina kaupallistaa, Hilman naureskeli.

Lue myös:

    Uusimmat