Sensuuri iski – Näitä niksejä ei julkaistu Niksi-Pirkka-palstalla

Niksi-Pirkasta on jätetty julkaisematta niksejä hävyttömyyden tai muun epäilyttävyyden takia. Nyt palstan toimittaja Anssi Orrenmaa paljastaa sensuroidut ehdotukset.

Niksi-Pirkka-palstalle lähetetään aika ajoin niksejä, jotka ylittävät jollain tavalla säädyllisyyden rajat.

– Eräs niksi neuvoi ensisuudelmaa jännittäviä: ota kypsä tomaatti, puraise siihen reikä ja laita reiästä kieli sisään. Sitten vain mielikuvitusta peliin. Itse olisin julkaissut sen, mutta Pirkassa iski sensuuri, palstan toimittaja Anssi Orrenmaa nauraa.

Kenkien pahaa hajua on neuvottu poistamaan laittamalla kengät pakastimeen.

– Bakteerit toki kuolevat kylmässä, mutta itse en silti oikein tuota neuvoa sulata.

Turhan laihialaisia

Osa ehdotuksista on vitsin ja niksin rajamailla.

– Jos kumppani häiriintyy iltaisin lukemisesta ja valoista, on kehotettu laittamaan otsalamppu päähän ja lukemaan peiton alla snorkkeli päässä, Orrenmaa kertoo.

– Moni niksi tähtää säästämiseen, mutta osa on turhankin laihialaisia. Tulitikut on esimerkiksi kehotettu halkaisemaan terävällä puukolla kahtia.

Kantarellit housuissa kotiin?

Sukkahousut ovat niksien ehdottomia suosikkivälineitä. Niitäkin on välillä sensuroitava. Orrenmaa kertoo esimerkkinä erään sienestyskauteen liittyvän vinkin.

– Jos kori on jäänyt metsälenkiltä kotiin ja matkalla paljastuu oiva kantarellipaikka, nainen voi kuulemma riisua sukkahousut jalastaan, kerätä kantarellit lahkeisiin ja kuljettaa sienet housuissa kotiin asti. Kyllähän tämä toimii, mutta herättää epäilyksiä. Yleensä sukkahousunikseissä mainitaan, että vaatekappaleiden tulee olla pestyt tai käyttämättömät, Orrenmaa selittää.

– Eräs niksin keksijä oli kiinnittänyt huomiota kahta pikkulasta taluttavaan ja samalla kännykkään puhuvaan äitiin. Hän ehdotti, että tilannetta voisi helpottaa pujottamalla sukkahousut takin hihoista läpi ja sitomalla lapset niihin kiinni. Miltähän tuo mahtaisi näyttää?

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com ja Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja