Semifinaalissa pudonnut Darude kiitollisena: "Hauskin, jännittävin ja erikoisin asia, jonka olen tehnyt musiikkiurani aikana"

8:45
Darude päätyi edustamaan Suomea kutsuvieraana. Mukaansa hän pyysi Sebastian Rejmanin.

Darude tippui euroviisuista tiistain semifinaalissa. Muusikko kertoo Instagramissa olevansa kiitollinen matkastaan.

Euroviisuissa yhdessä Sebastian Rejmanin kanssa Suomea edustanut Darude julkaisi Instagram-tilillään avoimen kirjeen tukijoilleen. Kaksikon matka euroviisuissa päätyi semifinaalin. Vaikka paikkaa finaalista ei tippunut, on Darude tyytyväinen saamaansa kokemukseen.

– Hyppääminen mukaan euroviisuihin on ollut hauskin, jännittävin ja erikoisin asia, jonka olen tehnyt musiikkiurani aikana, hän toteaa.

Tekstissään Darude iloitsee siitä, että omien musiikillisten näkemystensä kera saapunut kaksikko otettiin avosylin vastaan. 

– Alusta saakka on ollut ilo tavata ja tutustua faneihin, työskennellä järjestäjien ja euroviisumedian kanssa ja jakaa matka sekä lava yhdessa kaikkien muiden kilpailijoiden kanssa, Darude kirjoittaa.

Dj-artisti on iloinen positiivisesta energiasta joka on huokunut kaikista heidän tapaamistaan henkilöistä, vaikka matka päättyikin ennen finaalia.

– Sebastian ja minä tulemme lähtemään täältä pelkästään rakkauden ja iloisten muistojen kera, jotka olemme saaneet tästä kokemuksesta.

Darude kertoo, että matka on ollut unohtumaton kokemus.

– Kiitos Israel, kiitos euroviisut, kiitos teille kaikille jotka katsoitte, tuitte ja äänestitte meitä! Nautitaan finaalista ja onnea matkaan jokaiselle kollegalleni, te tulette rokkaamaan!

Tekstin ohessa on videopätkä Yleisradion tekemästä dokumentista, jossa seurataan Daruden ja Sebastian Rejmanin matkaa euroviisuihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja