Seksuaalirikosvyyhdissä ryvettyvän R. Kellyn ex-tyttöystävä paljasti kylmäävän väitteen – tästä syystä laulaja avioitui 15-vuotiaan Aaliyahin kanssa

Elokuun 27. päivä tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Aaliyah menehtyi lento-onnettomuudessa. Nyt, vuosikymmeniä myöhemmin hänen ja seksuaalirikosvyyhdistä syytetyn R. Kellyn avioliitosta on ilmennyt oikeudessa hurjia väitteitä.

Edesmennyt laulaja, 22-vuotiaana lento-onnettomuudessa kuollut Aaliyah meni naimisiin 15-vuotiaana 27-vuotiaan R&B-tähti R. Kellyn kanssa, joka on paraikaa seksuaalisrikosvyyhdin keskiössä.

Maanantaina käydyssä oikeusistunnossa selvisi avioliiton jäätävä tausta, kun miehen ex-tyttöystävä avasi suunsa. Kellyä syytetään muun muassa seksuaalisesta hyväksikäyöstä, lahjonnasta ja kiristyksestä. Hän on kiistänyt kaikki syytteet.

Kylmääviä yksityiskohtia 

Oikeudessa väitettiin, että kyseessä ei ollut suinkaan kahden rakastavaisen avioliitto. Kellyn väitetään väärentäneen henkilötodistuksen 15-vuotiaalle Aaliyahille, jotta he voisivat mennä naimisiin. 

Julkisuudesta pois pysyttelevä Kellyn ex-tyttöystävä väittää, että avioliiton todellinen syy oli se, että Aaliyah oli raskaana ja hän halusi tehdä abortin. Siihen tarvittiin nimittäin vanhempien tai aviopuolison lupa.

Ex-tyttöystävä kertoi, että R. Kelly oli koonnut ex-tyttöystävänsä yhteen, ja sanonut, että he saavat kysyä häneltä mitä tahansa. Aaliyahin liittyvät asiat olivat paljastuneet tuolloin.

R.Kellyn asianajaja Steven Greenberg väitti ABC`s Good Morning America -ohjelmassa, että Kelly ei ollut tietoinen tulevan vaimonsa iästä.

Kelly ja Aaliyah tutustuivat 90-luvun alussa, kun Aaliyah oli vasta 12-vuotias. Vuonna 1994 he menivät naimisiin. Mies tuotti Aaliyahin debyyttialbumin Age Ain`t Nothing But A Number.  

27. päivä elokuuta tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Aaliyah sai surmansa pienkoneen maahansyöksyssä Bahamansaariin kuuluvalla Abacolla, missä hän oli nauhoittamassa musiikkivideotaan.

R&B-laulaja R. Kellyä, oikealta nimeltään Robert Kelly, on syytetty vuosikausien ajan alaikäisten tyttöjen ja naisten hyväksikäytöstä

Lue myös:

    Uusimmat