Huhut seksuaalisesta hyväksikäytöstä ovat velloneet R. Kellyn ympärillä vuosia – vastaa nyt syytteisiin oikeudessa

R. Kelly on toistuvasti kieltänyt syytökset seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

R&B-laulaja R. Kellyä, oikealta nimeltään Robert Kelly, on syytetty vuosikausien ajan alaikäisten tyttöjen ja naisten hyväksikäytöstä. Viime kuussa Kellyä vastaan nostettiin yhteensä kymmenen syytettä Yhdysvalloissa. Neljä naista syyttää häntä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kolme naisista oli väitettyjen tekojen aikaan alaikäisiä. Kelly, 52, on kiistänyt syyllisyytensä.

Syytteet nostettiin pian sen jälkeen, kun Lifetime-kanava esitti kuusiosaisen dokumenttisarja Surviving R. Kelly. Sarjassa useat naiset syyttivät Kellyä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väkivallasta.

Sittemmin Kellyn levy-yhtiö on antanut laulajalle potkut. Viime viikolla yhdysvaltalainen televisioyleisö todisti hämmentävää näytöstä, kun tunteikas Kelly menetti hermonsa CBS-kanavan haastattelussa.

Kelly on aikaisemmin vastannut oikeuden edessä lapsipornosyytöksiin. Hänet todettiin syyttömäksi. Kelly on sopinut oikeussalin ulkopuolella tapauksia, joissa laulajaa on syytetty alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vuonna 2017 Buzzfeed News raportoi Kellyn johtamasta kultista, jossa naisia pidettiin vasten heidän tahtoaan.

Lähde: CBS Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja