BBC: Laulaja R. Kellyä epäillään myös alaikäisen pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä

R&B-laulaja R. Kellyä vastaan on esitetty jälleen uusia syytöksiä seksuaalirikoksista, kertoo BBC. R. Kellyn, joka on oikealta nimeltään Robert Kelly, väitetään muun muassa käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen 17-vuotiasta poikaa, jonka laulaja tapasi vuonna 2006.

Syyttäjät haluavat, että poikaa koskevat todisteet kuullaan Kellyn seksirikoksia käsittelevässä oikeudenkäynnissä elokuussa. Tämän lisäksi syyttäjät haluavat tuoda oikeuden kuultavaksi kymmenkunta muutakin ihmistä, joita Kelly on hyväksikäyttänyt, uhkaillut tai kaltoinkohdellut. Tapauksista ei ole nostettu tätä ennen syytteitä.

Kellyn oikeudenkäynnin on määrä alkaa ensi kuussa New Yorkissa. Laulajaa syytetään muun muassa lapsipornosta, oikeuden estämisestä ja alaikäisen houkuttelemisesta seksuaaliseen tekoon. Syytteet koskevat kuutta naista tai tyttöä.

Kelly on ollut vangittuna odottamassa oikeudenkäyntiä liki kaksi vuotta. Hän on aiemmin kiistänyt kaikki häntä vastaan esitetyt syytökset seksirikoksista. Kellyn asianajajat eivät ole kommentoineet viimeisimpiä syytöksiä.

Lue myös:

    Uusimmat