Seksikolumni: Seksiin riittää seitsemän minuuttia – jos mies tekee näin

Mies, ethän unohda naisen tarpeita?

MTV Lifestyle kertoi aiemmin viikolla, kuinka Adam & Eve –aikuisviihdekaupan kyselyn mukaan keskivertoseksi kestää noin 7,3 minuuttia. Tähän 20 minuutin keskivertoesileikit lämmittelyksi, ja avot!

Pari huomiota. Ensinnäkin 20 minuutin esileikki! Mistä tai keneltä näitä saa? Mahtavaa! Eikä tuo 7,3 minuutin seksikään pahalta kuulosta, jos – ja tarkoitan todella JOS – nainen on tyydytetty tätä ennen tai jos nainen kuuluu siihen onnekkaaseen vähemmistöön, joka onnistuu saamaan orgasmin tuon seitsemän minuutin aikana. Jos tuohon seitsemään minuuttiin kuuluu kuitenkin vain miehen epätoivoista ähkimistä, hänen henkilökohtainen huipennuksensa ja dramaattinen kyljelleen kierähtäminen, niin se ei käy. Se ei kerta kaikkiaan käy.

Onko nimittäin mitään ärsyttävämpää kuin se, että mies käyttää naista käytännössä vain masturbaationsa apuvälineenä vailla mitään mielenkiintoa tyydyttää naisen tarpeita? Siinä se nainen sitten yrittää epätoivoisesti hinkata itseään patjaa vasten toisen kuorsatessa vieressä. Tajunnanräjäyttävää.

Eikö se nyt ole miehenkin etu pistää nainen nauttimaan? Ensinnäkin mahdollisuudet saada toistekin kasvavat eksponentiaalisesti. Toisekseen, saahan sitä mies nyt nostetta itsetunnolleenkin, kun petikaveri voihkii nautinnosta, eikä turhautumisesta. 

Toki pikapanot ovat sitten asia erikseen. Onhan se silloinkin hyvä ajatus räplätä naista aikansa ennen tositoimia, mutta jos selvästi kyseessä on tilanne, ettei aikaa liiemmin ole, on orgasmiton pikapano toki aina suotavampi kuin ei panoa lainkaan.

Miehet, katse tulevaisuuteen. Sovitaanko, että seuraavan kerran, kun olette aikeissa lähteä jyystöhommiin, otatte vähän takapakkia ja mietitte, että pitäisikö tässä nyt miettiä muutakin kuin omaa alapäätään?

Ihan vain paremman, panorikkaamman tulevaisuuden puolesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.