Keskivertoseksi kestää vain minuutteja? Näin saat sen kestämään pidempään

Sekunteja, minuutteja vai kenties tunteja? Kauan petipuuhat keskimäärin kestävät?

Seksin pituus vaihtelee suuresti. Joskus homma voi olla ohi kymmenessä sekunnissa, joskus petipuuhat saadaan jatkumaan tunteja asentoja ja rytmiä vaihtamalla.

Moni mies taatusti kuvittelee sänkypuuhiensa kuuluvan jälkimmäiseen ryhmään, mutta heille on luvassa huonoja uutisia. Vällyjen välissä puuuhasteluun kulutetaan nimittäin vähemmän aikaa kuin kenties voisi kuvitella. Keskimäärin vaakamamboa tanssitaan nimittäin vain 7,3 minuuttia kerrallaan, väittää Adam & Eve -aikuisviihdekaupan tekemä kysely. Pettymys, eikö totta?

Kysely paljastaa myös, että esileikkiin käytetään noin 20 minuuttia. Kun tähän lisää itse seksin, tulee intiimileikkeihin käytetystä kokonaisajasta jo kunnioitettavampi. 31 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoikin seksiin käytetyn yhteisajan olevan noin 30 minuuttia. Kyselyn mukaan 12,5 prosenttia vastanneista kehaisi seksinsä kestävän yli tunnin.

Puuhastelua pidempään?

Jos olet tyytymätön petileikkien kestoon – naisella tunnetusti orgasmin saaminen kestää pidempään –, on olemassa joitain kikkoja, joita voitte hyödyntää saadaksenne kuumat puuhanne kestämään pidempään.

Jos petipuuhat loppuvat miehen aikaiseen siemensyöksyyn, kannattaa miehen esimerkiksi puristella pakaroitaan yhteen toistuvasti – näin ainakin tukholmalaistutkimuksen mukaan. Kuulostaa kenties oudolta, mutta tutkimukseen osallistuneet miehet onnistuivat tällä tavoin välttämään ennenaikaisen siemensyöksyn ja kestämään sängyssä neljä kertaa aiempaa pidempään. Pakaratreeniä täytyy harjoittaa 12 viikon ajan, jotta se alkaisi vaikuttamaan, mutta hyvä puoli kuitenkin on siinä, että sitä voi tehdä missä ja milloin vain!

Myös tietyt asennot auttavat miestä ehkäisemään ennenaikaista siemensyöksyä. Kokeilkaa esimerkiksi lusikka-asennossa puuhastelua!

Mitä suomalaiset ostavat aikuisviihdekaupasta? Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat