Sebastian Vetteliltä erikoinen kommentti väleistään Fernando Alonsoon – espanjalaismestari ihmeissään

F1-sarjan viime syksynä jättänyt Fernando Alonso on korjannut Ferrari-tähti Sebastian Vettelin antamia lausuntoja kaksikon väleistä. 

Alonson mahdollinen paluu F1-sarjaan tuli puheeksi Unkarin GP:n lehdistötilaisuudessa, jossa olivat Vettelin lisäksi Mercedeksen Lewis Hamilton ja Red Bullin Max Verstappen

Ajettuaan Red Bullilla Vettel aiheutti tuolloin Ferraria edustaneelle Alonsolle kaksi karvasta tappiota MM-taistelussa. Nelinkertainen mestari voitti Alonson vain parin pisteen erolla vuosina 2010 ja 2012.  

Vettel meni hieman hämilleen, kun häneltä tiedusteltiin Alonson mahdollisesta paluusta. 

– Minua ei haittaisi, jos Alonso palaisi. En tiedä miksi, mutta minusta tuntuu, ettei hän koskaan pitänyt minusta, Vettel kommentoi. 

– Kunnioitan hänen saavutuksiaan ja taitojaan radalla, Ferrari-kuski lisäsi. 

Alonso, joka teki Vettelille tilaa Ferrarilla kauden 2014 jälkeen, ei allekirjoita ex-kilpakumppaninsa näkemystä. 

– Minusta tuntuu pahalta, että hän ajattelee noin. Se ei pidä lainkaan paikkaansa, Alonso kommentoi faneille suunnatussa kyselytuokiossa Instagramissa. 

– Olemme aina kunnioittaneet toisiamme, ja välillämme on ollut mukava suhde. Ehkä se (hänen vastauksensa) johtui mediasta ja siitä tilanteesta. Mutta toistan, asia on päinvastoin, viime aikoina kestävyysluokissa voittoja napsinut Alonso summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat