Nico Rosbergin puheet täysin ilmaa Lewis Hamiltonille – ”Aina löytyy menestymättömiä, jotka haluavat puhua”

Lewis Hamiltonin mukaan entisen tallikaverinsa Nico Rosbergin kriittiset puheet eivät vaikuta hänen elämäänsä millään lailla. Rosberg on vihjaillut Max Verstappenin jo ohittaneen Hamiltonin F1-sarjan kuskirankingissa.

Rosberg naureskeli jälleen Unkarin GP-viikonlopun videoblogissaan sille, miten upeasti Verstappen käy henkistä sodankäyntiä Hamiltonia vastaan. Hollantilainen on nostanut muun muassa esiin, että kuka tahansa voittaisi viisi maailmanmestaruutta Mercedeksen autolla.

Lisäksi Rosberg on pitänyt Verstappenia jo parempana kuskina kuin 34-vuotias Hamiltonia, osittain tämän iän takia. Hamiltonia ei juuri kiinnostanut entisen ystävänsä, sittemmin riitapukarinsa mielipiteet.

– En ole nähnyt sitä blogia. Sillä ei ole mitään vaikutusta elämääni, Hamilton totesi Grand Prix News -sivuston mukaan.

– Se, onko hän oikeassa tai väärässä, ei kiinnosta minua, vaikka hänellä on oikeus mielipiteeseensä. Minusta kuitenkin tilastoni ja tulokseni puhuvat puolestaan.

Rosberg on vuoden 2016 lopettamispäätöksensä jälkeen jäänyt F1-varikolle asiantuntijan roolissa. Hamiltonin kanssa häntä ei samoihin kuviin ole saatu. Viisinkertaisella mestarilla tuskin on tarvetta kanssakäymiselle jatkossakaan.

– Aina löytyy ihmisiä, jotka eivät ole yhtä menestyneitä, mutta haluavat silti puhua. Se on ok minulle, Hamilton näpäyttää.

– Luin kerran kirjan, jossa sanottiin, että kun ihmiset puhuvat pahaa sinusta, älä ota sitä henkilökohtaisesti, koska he itse asiassa puhuvat itsestään.

Lue myös:

    Uusimmat