Lewis Hamiltonilta ronski heitto Red Bullin kuskitilanteesta, Max Verstappen nosti kätensä pystyyn – "Minä en sanonut tuota"

Entisen F1-tähden Fernando Alonson jakamat kehut saivat aikaan keskustelun Red Bullin kuljettajatilanteesta kisan kärkikolmikon lehdistötilaisuudessa Unkarin GP:n jälkeen. 

Alonso, joka jätti F1-sarjan viime kauden jälkeen, kehui kisan voittaneen Lewis Hamiltonin ja toiseksi tulleen Max Verstappenin mykistävää vauhtia Twitterissä

– Puskitte 70 kierrosta täyttä vauhtia. Ero kolmanteen oli yli minuutti. Olitte molemmat vaikuttavia. Hieno show, Alonso kirjoitti. 

Alonson kehut nostettiin esille pressitilaisuudessa, jossa oli Hamiltonin ja Verstappenin lisäksi myös kolmanneksi tullut Ferrarin Sebastian Vettel

Hamilton oli otettu Alonson huomioista. Hän myös antoi tunnustusta espanjalaisen ajotaidoille. 

– Jos hän saisi hyvän tallipaikan, hän olisi tervetullut taistelemaan kanssamme. Olen valmis taistelemaan kenen tahansa kanssa, Alonson kanssa tulisen yhteisen vuoden McLarenilla ajanut Hamilton totesi. 

Kun Verstappen totesi, että on hieman sääli, ettei hän päässyt koskaan taistelemaan sijoituksista Alonson kanssa, Hamilton nosti keskustelun uudelle tasolle. 

– Hän olisi hyvä tallikaveri sinulle, Hamilton tokaisi. 

Pierre Gasly on ajanut Red Bullilla erittäin vaisun kauden, ja ranskalaisen tallipaikasta on noussut paljon spekulaatiota. On puhuttu myös potkuista kesken kauden, mutta Red Bull -johto on sanonut jatkavansa tällä kokoonpanolla ainakin kauden loppuun saakka. 


Kun Verstappen heitti hetkeä myöhemmin ilmoille ajatuksen Alonson siirtymisestä Mercedekselle Valtteri Bottaksen tilalle, Hamilton käänsi huomion uudestaan Gaslyyn. 

– Valtteri on loistava, hän on voittanut kisoja. Teidän tallissanne tuntuisi sen sijaan olevan vapaa paikka, Hamilton lohkaisi. 

– Minä en sanonut tuota, kätensä ilmaan nostanut Verstappen päätti. 

Gasly on kerännyt tällä kaudella vain 63 MM-pistettä. Verstappenin saldo saman tallin autolla on 181 pinnaa. Unkarissa Verstappen ohitti Gaslyn kierroksella.  

Lähde: espn.com 


Lue myös:

    Uusimmat