Sebastian Vettel yllätti kadulla tapaamansa Ferrari-fanin ikihyviksi – F1 jakoi sydäntä lämmittävän tarinan: "En koskaan unohda sitä"

F1 jakoi tiistaina sosiaalisen median kanavillaan, muun muassa Instagramissa, erään Reddit-käyttäjän tarinan viime vuoden USA:n GP:stä.

Kyseinen käyttäjä kertoo asuvansa Austinissa, missä hän oli viime vuoden GP-viikolla pannut merkille Ferrarin GT4Clusso-katuauton, joka pysähtyi hänen kotinsa naapurissa sijaitsevan hotellin edustalle.

Autosta nousi kolme miestä, joilla oli yllään Ferrarin vaatteet.

Seuraavana päivänä sama auto ilmestyi taas hotellin edustalle, ja autosta nousi Sebastian Vettel yhdessä ystävänsä kanssa.

– En ollut koskaan pyytänyt keneltäkään nimikirjoitusta, mutta olen aina ollut Ferrari-fani, ja Sebastian on legenda, Reddit-käyttäjä kirjoittaa.

Hän kertoo esittäytyneensä Vettelille ja pyytäneensä tältä yhteiskuvaa. Vettel suostui ja pysähtyi hetkeksi juttelemaan ihailijansa kanssa.

– Hän oli täysin aito ja esitteli itsensä ikään kuin en olisi tiennyt, kuka hän on. Hän kysyi, olenko menossa katsomaan kilpailua. Sanoin, etten ollut saanut lippuja mutta aikoisin kyllä katsoa ja jännittää, ajaisiko hän hyvän kisan.

Vettel ja hänen ystävänsä liikkuivat radalta hotellille ja hotellilta radalle useita kertoja seuraavien päivien aikana. Reddit-käyttäjä kertoo heiluttaneensa heille joka kerta kättään mutta jättäneensä asian siihen.

– Koska tiedän, miten paljon hän arvostaa yksityisyyttä, minusta tuntui pahalta jo se, että olin häirinnyt häntä kerran.

Viikon lähestyessä loppuaan Reddit-käyttäjä oli löytänyt kotiovensa kahvasta muovipussin. Sen sisällä oli Vettelin nimikirjoituksella varustettu Ferrari-lippis, Ferrarin logolla varustettuun kirjepaperiin käsin kirjoitettu viesti ja kirjepaperin sisään kätketyt kaksi kisalippua, joissa oli hänen nimensä.

– Nelinkertainen maailmanmestari kohtaa minut kerran lyhyesti, panee merkille, ettei minulla ole lippuja, muistaa nimeni, poistuu tiehensä ja kirjoittaa minulle sitten viestin. Hän on huipputyyppi, enkä koskaan unohda sitä.

Muuten hieno tarina sai lopulta jokseenkin katkeran päätöksen, kun Vettelin kilpailu meni täysin pipariksi. Hän putosi jo ensimmäisllä kierroksella toiselta sijalta kuudenneksi ja joutui keskeyttämään kahdeksannella kierroksella jousituksen hajottua.

Yllä olevassa F1:n Instagram-julkaisussa on kuva Vettelin toimittamasta muovipussista. Kuvia pääset selaamaan niiden oikeassa ja vasemmassa reunassa näkyvien nuolien avulla.

Lue myös:

    Uusimmat