Sebastian Vettel uhkui positiivisuutta kovan kisarypistyksen alla – "Se antaa itsevarmuutta"

F1-sarjassa astellaan nyt kovan kisarypistyksen keskelle, kun ohjelmassa on kolme kisaa kolmen viikonlopun aikana. Tähän putkeen Ferrarin Sebastian Vettel lähti hyvin luottavaisin mielin.

Vettel johtaa tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjaa yhden pisteen erolla ennen Mercedeksen brittikuskia Lewis Hamiltonia.

Tallien puolella Mercedes ja Ferrari käyvät kovaa kisaa ykköspaikasta. Mercedeksen johto on 17 pistettä.

– Jos katsoo taaksepäin ja isoa kuvaa, niin olemme voittaneet seitsemästä kisasta kolme. Se ei ole mikään huono saavutus, Vettel mietti Sky Sportsin mukaan.

– Samalla fakta on se, että olemme olleet kilpailukykyisiä suurimmassa osasta kisoja. Se antaa itsevarmuutta näihin tuleviin koitoksiin. Joissakin kisoissa toki sitä on vahvoilla ja joissakin kisoissa taas voi olla hieman jäljessä, Vettel pyöritteli.

Viime kisoissa Ferrari on näyttänyt hyvää vauhtia, vaikka esimerkiksi Red Bull on pyrkinyt pistämään kapuloita rattaisiin.

– On normaalia, että eteen tulee ylä- ja alamäkiä. Teemme kovasti töitä, että saamme enemmän niitä ylämäkiä kuin alamäkiä. Tärkeintä tässä on mennä kisa kerrallaan.

Tämän viikonlopun Ranskan GP:n jälkeen kolmen kisa putkessa tiedossa ovat vielä Itävallan ja Iso-Britannian kisat. 

Lue myös:

    Uusimmat