Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Sebastian Vettel painottaa tulevien viikkojen tärkeyttä: “Emme ole saaneet autoa vielä toimintaikkunaan”

1:29
Videolla Sebastian Vettelin haastattelu Kiinan osakilpailun jälkeen.

Tulevat viikot ovat Ferrari-tallille ratkaisevan tärkeitä sen päättäessä F1-kauden autonsa tulevan kehityssuunnan, painottaa italialaistallin kuljettaja Sebastian Vettel.

Ferrarille soviteltiin kauden alla vahvasti ennakkosuosikin viittaa, mutta hallitseva mestaritalli Mercedes on vienyt kauden kolme ensimmäistä kisaa nimiinsä tuplavoittojen kera.

Vettel ei löydä tallinsa SF90-autosta merkittäviä vikoja, mutta saksalaiskuskin mukaan ajokista ei ole saatu vielä puristettua irti sen parasta suorituskykyä.

– Meillä on erittäin vahva auto. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta mielestäni emme ole saaneet sitä vielä toimintaikkunaan. Tämä pätee erityisesti minuun, siellä ja täällä, Vettel kommentoi motorsport.comin mukaan.

– Kun vertaamme lähtötilannetta nykyhetkeen, niin en ole täysin tyytyväinen. Tietenkin kauden kolme ensimmäistä rataa ovat olleet myös olosuhteiltaan varsin erilaisia, mutta mielestäni alamme jo nähdä erityisesti kisoissa tietynlaisen kuvion.

– Meidän on erittäin tärkeä ymmärtää lähiviikkojen kuluessa, mihin suuntaan meidän täytyy tulevien kuukausien aikana viedä autoa, Vettel alleviivasi.

Tallipäällikkö Mattia Binotto uskoo voimasuhteiden Ferrarin ja Mercedeksen välillä vaihtelevan jatkossakin ratakohtaisesti.

– Australia oli selvä poikkeus, jossa erot olivat erittäin suuria. Muuten erot ovat olleet Barcelonassa, Bahrainissa ja Kiinassa parin kymmenyksen luokkaa. Tämä on täysin odotettua kahdelta vahvalta autolta, jotka ovat joiltakin osin myös hyvin samankaltaisia, Binotto totesi.

– Tiedämme autollamme olevan rajoituksia. Joillakin radoilla nämä saattavat korostua enemmän kuin toisilla. Kaiken avain on kehittää autoa siten, että teemme siitä tulevaisuudessa vieläkin vahvemman, Binotto lisäsi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja