Sebastian Vettel myöntää: En aja nyt parhaimmillani – syy autossa

F1-sarjassa kilpailevan Ferrari-tallin kuljettaja Sebastian Vettel myöntää, ettei italialaistallin auto käyttäydy tällä hetkellä hänen toivomallaan tavalla.

Ennakkosuosikkeina kauteen lähteneet Ferrari ja Vettel eivät ole kyenneet alkukauden kisoissa vastaamaan neljästi tuplavoittoa juhlineen Mercedes-tallin heittämään haasteeseen.

Bakussa Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin taakse kisan kolmanneksi jäänyt saksalaiskuski myöntää, ettei luotto SF90-autoon ole tällä hetkellä paras mahdollinen.

– Tarvitsemme vahvempaa vauhtia, se on niin yksinkertaista. Meidän täytyy olla nopeampia. Vaikuttaa siltä, että meidän on hieman vaikeampaa saada autoa oikeaan toimintaikkunaan, kun taas heiltä se näyttäisi onnistuvan hieman helpommin, Vettel puntaroi tilannetta Ferrarin ja Mercedeksen välillä motorsport.comin mukaan.

– Etenkin Bakun kaltaisessa paikassa autoon täytyy voida luottaa. En ole vielä päässyt sinne asti. Minulla on tunne siitä, etten aja nyt parhaimmillani, koska auto ei yksinkertaisesti vastaa tai reagoi niin kuin haluan. Mielestäni se ei ole luonnollista. Kaikki ovat varmasti olleet tässä tilanteessa, Vettel jatkoi.

Vettelin tallitoveri Charles Leclerc näkee tilanteen auton kanssa saksalaiskuskia optimistisemmassa valossa.

– Tällä hetkellä en ole niin tyytymätön autoon. Kisojen kanssa täytyy ehkä tehdä hieman töitä, mutta aika-ajossa auto on tuntunut mahtavalta. Kisassa minulla oli balanssin kanssa hieman ongelmia, mutta nämä ovat pieniä murheita. Olen varma siitä, että pääsemme niiden kanssa vielä voiton puolelle, Leclerc vakuutti.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Espanjassa. 

Lue myös:

    Uusimmat