Scandinavian Hunksien mukana kalenterikuvauksissa: Katso kuumat kuvat

Raisiolaisessa teollisuushallissa odottaa yllättävä näky. Atleettiset miehet seisovat vuoroin valokeilassa, kun valokuvaaja Nana Simelius napsii miehistä kuvia. Käynnissä on Scandinavian Hunksien uuden hyväntekeväisyyskalenterin kuvaukset. Halli on täynnä testosteronia, seksikästä miesenergiaa ja rauhallisen tyyntä itsevarmuutta.

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen. Uusin hyväntekeväisyyskalenteri on yhdistelmä muotikuvista tuttua pehmeyttä, tyylikästä ja seksikästä miesenergiaa sekä yökerhoissa aistittavaa kuohuviininhohtoista tunnelmaa. Yhtä cool on kuvauksien ilmapiirikin. Miehet siirtyvät kuvaaja Nana Simeliuksen eteen yksi kerrallaan, itsevarmuutta uhkuen. Näistä miehistä näkee, että poseeraaminen on heille tuttua puuhaa. Poissa ovat malliohjelmista tuttu paniikki, sähläys ja useat otot. Itsevarmat miehet tietävät kuinka kameran edessä ollaan.

– Poikien kanssa on ihanaa tehdä töitä, he ovat niin lunkeja ja ammattitaitoisia, Simelius kehuu.

On mukana tosin kaksi untuvikkoakin; nuoret miehet Sauli ja Kimmo, jotka liittyivät ryhmään tänä vuonna. Uudet jäsenet myöntävät ottavansa mallia erityisesti joukon konkareista, vaikkapa sellaisista kuin Jani, joka on niittänyt mainetta ulkomailla saakka. Eksoottisen näköinen mies on kiertänyt kuvauksissa niin Yhdysvalloissa kuin Afrikassakin. Haaveissa on päästä työskentelemään uudestaan vielä Yhdysvaltoihin ja esimerkiksi Kiinaan.

– Mallin töiden tekeminen ulkomailla on haastavampaa kuin Suomessa. Keikkoja on vaikeampi saada, mutta toisaalta piirit ovat isommat. Palkkiotkin ovat suuremmat kuin Suomessa, Jani kertoo.

Huippukuntoon proteiinitankkauksella

Ryhmän jäsenet odottavat kuvausvuoroaan rauhallisesti sohvalla. Ryhmän kultakurkku Ville vaihtaa tuon tuosta musiikkia soittimeensa. Parhaillaan Aladdin-musikaalissa toisen ryhmän jäsenen Juccin kanssa esiintyvä mies on monitaituri, joka haaveilee urasta myös musiikin parissa. Nyt tietokoneesta kuuluu milloin rockia, poppia kuin elektronista tanssimusiikkiakin. Upeaääninen mies viihdyttää muita ryhmän jäseniä laulamalla kappaleiden mukana.

Kun kuvausvuoro lähestyy, miehet siirtyvät sivummalle tekemään erilaisia lihaskuntoliikkeitä. Huippukunnossa olevat komistukset ovat valmistautuneet otoksiin jo aiemmin vähentämällä syömistä ja nesteytystä sekä tankkaamalla paljon proteiinia. Juuri ennen kuvauksia miehet nauttivat sen sijaan hiilihydraatteja, jotta lihakset näyttäisivät kuvissa paremmalta.

Poseeraaminen näyttää sujuvan miehiltä yllättävän helposti. Ryhmään on valittu miehiä, joille esiintyminen on luonnollista.

– Parasta on, kun ei stressaa turhaa. Kun ei mieti liikaa, kuvaustilanne menee omalla painollaan, Sauli myöntää.

– Kun on hyvässä kunnossa, hyvä fiilis välittyy myös kuviin,. Ville sanoo.

Monet ryhmän jäsenistä ovat hankkineet esiintymiskokemusta erilaisista produktioista. Jani on tehnyt mallintöitä ulkomailla, Ville ja Jucci esiintyvät musikaalissa ja Kimmo osallistui muutama vuosi sitten Mr. Finland -kilpailuun. Kyseessä oli miehelle näytön paikka, sillä Kimmo on aiemmin kärsinyt esiintymisjännityksestä.

– Oli hienoa nähdä että pystyn voittamaan sen peikon. Mr Finland -kilpailuissa opin nauttimaan esiintymisestä, kisassa toiseksi sijoittunut Kimmo kertoo.

Kuvauspäivä on pitkä, mutta tunnelma pysyy yllättävän letkeänä koko päivän ajan. Välillä miehet vitsailevat keskenään, tanssivat muutaman askeleen betonilattialla tai syövät palan riisikakusta jaksaakseen paremmin. Tulevan syksyn Bubbling Party Night -kiertue pyörii jo kaikkien mielissä.

– Esityksiin on lisätty yleisön toiveesta lisää seksiä. Lisäksi esityksiä on viety tanssillisempaan suuntaan, Mauno paljastaa.

Kuvauspäivä huipentuu Janin upeisiin otoksiin, joissa kaunisvartaloinen mies joutuu oikean vesisuihkun alle. Mikäli ennustukset pitävät paikkansa, tästä saattaa tulla kalenteriin loistava kansikuva.

– Vielä mitään ei kuitenkaan paljasteta, miehet supisevat.

Teksti ja kuvat:Maarit Rasi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja