Mainos

Satu Mäkelä-Nummela tähtää Lontoon olympialaisiin

Satu Mäkelä-Nummela

Trapissa olympiakullan saavuttanut Satu Mäkelä-Nummela on juhlahumun keskellä suunnannut katseensa jo tulevaisuuteen. Pidemmän tähtäyksen tavoitteena ovat Lontoon olympialaiset vuonna 2012.

- Jos sinne siis saadaan maapaikka, Mäkelä-Nummela kertoi MTV:n Huomenta Suomessa.

Sitä ennen kultamitalisti aikoo viedä kuluvan kauden päätökseen.

- Tänä vuonna on vielä yhdet kisat, maailmancupin finaali Minskissä. Syksyllä treenataan niin pitkään kuin kelit antavat myöten.

Siviilityö antaa vastapainoa

Mäkelä-Nummelan menestys tuli tavalliselle penkkiurheilijalle yllätyksenä. Puskasta on tunnetusti helppo ampua, ja niin lienee käynyt myös Mäkelä-Nummelalle.

- Tavoitteena oli päästä finaaliin, ja siitä eteenpäin oli vain voitettavaa. Tämä tuli ihan puskista, eikä minulla ollut paineita, Mäkelä-Nummela analysoi.

Voiton jälkeen Mäkelä-Nummelasta sukeutui hetkessä koko kansan tuttu. Pyöritystä on riittänyt, eikä nainen ole vielä ehtinyt käydä työpaikallaankaan, orimattilalaisella huoltoasemalla. Työkaverit ovat kuitenkin huolehtineet kahdesta asiasta. Mitalisti on jo saanut uuden työvuorolistan. Lisäksi huoltoasemalle on hankittu vieraskirja, johon asiakkaat voivat jättää tervehdyksensä olympiavoittajalle.

Toisin kuin monet muunmaalaiset trap-ampujat, Mäkelä-Nummela on koko ajan pysynyt siviilityössään kahvilatyöntekijänä.

- Töihinmeno antaa sopivaa vastapainoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.