Sarasvuo: Tämä saattaa olla viimeinen päiväni televisiossa

Jari Sarasvuo sanoo, ettei aio enää koskaan lähteä tv-pomojen oikkuihin mukaan. Hän sanoi MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa harkitsevansa tv:n jättämistä kokonaan.

– Voi olla että tämä on viimeinen päiväni televisiossa, sanoi Sarasvuo, joka esiintyy tänään myös Ylen Pressiklubilla.

Nelonen kertoi tällä viikolla lopettavansa Sarasvuon talkshow’n kesken kauden. Sarasvuo kertoo siitä lähtien miettineensä, pitäisikö hänen lopettaa esiintyminen televisiossa ja esiintyä vain muissa foorumeissa.

– Vaikka yleisö on iso, niin se valhe minkä televisio on ostanut, ja se loitsu, jonka pauloissa tv-pomot ovat, on niin väkevä, että ehkä minun ei tarvitse yrittääkään muuttaa sitä. Että vain nuorilla katsojilla on merkitystä tai että yksittäinen ohjelma voisi muuttaa koko kanavan katsojavolyymin. 

– Jos ajatus on se, että Sarasvuo kuivaa Kymmenen Uutiset, niin se ei tietenkään voi tapahtua.

Sarasvuo pitää tv-pomoja ymmärtämättöminä.

– Minulla on jo pitkään jatkunut epäilys, etteivät tv-pomot ehkä ymmärrä tätä maailman murrosta ja ihmisten todellisia tarpeita.

– Merkityksiä ja mielekkyyttä elämään janoava ryhmä on iso, ja sen ryhmän sielunelämää minä todistettavasti ymmärrän. 

Sarasvuo sanoi todisteiden olevan muun muassa sen, että ihmiset haluavat maksaa hänen ajatuksiensa kuulemisesta ja että yleisömäärät hänen luennoillaan ovat valtavia. Lisäksi hän kertoo saavansa tuhansia kirjeitä vuodessa.

– Sen tiedän, etten enää koskaan lähde tv-pomojen tietämättömyyden, oikkujen ja pelkojen armoille, sanoi Sarasvuo.

Lue myös:

    Uusimmat