Sampo Kaulanen paljastaa yksityiskohtia projektistaan Sarasvuon kanssa

Ylläs-tähti Sampo Kaulanen paljastaa hänellä olevan yllättävä yhteisprojekti yrittäjä Jari Sarasvuon ja laulaja Juha Tapion kanssa.

Subin Ylläs – Huipulla tuulee -sarjasta tuttu Sampo Kaulanen kertoo MTV.fille, että tänään on saanut alkunsa yllättävä yhteistyö hänen, Jari Saravuon ja Juha Tapion välillä. Sarasvuo piti tänään Jyväskylän ABC:llä tiedotustilaisuuden, jossa mies esitteli Karmaryhmän. Karmaryhmän tehtävänä on paljastaa hyviä tekoja ja hyväntekijöitä. Kyseisen tiedotustilaisuuden aikana Kaulanen ja Reijo Angerias esittelivät Sarasvuolle idean Suomen suurimmasta kuorosta.

– Yritetään koota yhdessä Suomen suurin kuoro, joka esittää yhden kappaleen, Kaulanen kertoo.

Ylläs-tähti paljastaa, että kyseisen kappaleen kirjoittaa lukuisista hiteistä tunnettu Juha Tapio. Kappaleen nimi on Hullun laulu ja sen esittämiseen voi osallistua kuka tahansa. Kaulasen mukaan Sarasvuo innostui ideasta suunnattomasti, sillä kyseisen projektin avulla saadaan muutettua useiden ihmisten elämä.

– Huvittavaa, että viime viikon maanantaina ladoin makkaraa hyllyyn ja nyt yritän koota Suomen suurinta kuoroa, Ylläs-tähti iloitsee.

Hullun laulu on hyväntekeväisyyshanke jonka tarkoituksena on kerätä varoja mielenterveyskuntoutujien hyväksi.

– Uskon, että jokaisella liippaa joskus läheltä, että tarvitsee esimerkiksi terapiaa tai muuta vastaavaa. Sen takia lähdettiin viemään eteenpäin tätä projektia, mies summaa.

Hullun laulu –projektiin yritetään saada mukaan mahdollisimman paljon väkeä, jotta sitä voidaan todella kutsua Suomen suurimmaksi kuoroksi. Tapion kynäilemän kappaleen on määrä kaikua Suomen suurimman kuoron säestämänä Ylläksellä kevään aikana. Hullun laulu –projektilla on jo oma Facebook-ryhmä, jonne pääset tästä.

Lue myös:

    Uusimmat