Sammakon kuono oli aivan liikaa: Samuelin, 2, hervoton reaktio isän antamaan luonnontieteiden oppituntiin tallentui videolle

Sammakon kuono oli liikaa –  Pikkupojan hervoton reaktio isän antamaan luonnontieteiden oppituntiin tallentui videolle 1:05
Tällainen oli Samuelin ja sammakon kohtaaminen.

Kaksivuotias poika ei kyennyt kontrolloimaan itseään, kun isä esitteli hänelle elävän sammakon.

Tennesseestä Yhdysvalloista kotoisin oleva kaksivuotias Samuel Hoyt koki äskettäin suuria tunteita. Samuelin isä oli napannut sammakon ulkoa ja päättänyt tuoda sen opetusmielessä poikansa nähtäville.

Samuelin äiti Misha tallensi Samuelin reaktion, joka vaihtelee voimakkaasti puhtaan kauhun ja aidon kiinnostuksen välillä.

Misha kertoo, että Samuel suhtautuu luontoon vielä hyvin pelokkaasti. Hänen isänsä on kuitenkin toista maata ja tuo tasaisin väliajoin Samuelille näytille erilaisia löytöjään.

–  Hän oli hyvin utelias sammakon suhteen ja halusi nähdä sen. Hän halusi myös koskettaa sitä, mutta oli samalla erittäin kauhuissaan, Misha kertoo Samuelin ja sammakon kohtaamisesta.

Viimeinen niitti isän luonnontieteiden oppitunnissa Samuelille oli se, kun hänelle esiteltiin sammakon kuonoa. Voit katsoa videon yltä.

Lähde: Storyful/Reuters

Lue myös:

    Uusimmat