Chessie kyllästyi täydellisiin someposeerauksiin – esittelee nyt rohkeissa bikinikuvissaan myös "tutisevat" paikat

Karsastatko ulkonäköäsi? Älä opeta lapsiasi samaan:"Aikuisille tuhannen taalan paikka" 1:47
Moni kantaa oppimaansa kriittistä kehopuhetta mukanaan lapsuudenkodista asti. Omille lapsille ei kuitenkaan tarvitse siirtää samaa. – Kun omat lapset alkavat kasvaa, se on aikuisille tuhannen taalan paikka työstää omaa kehosuhdettaan, valmentaja ja kouluttaja Katarina Meskanen sanoo.

Chessie kyllästyi somemaailman muovisiin poseerauksiin ja alkoi julkaista poseerattuja ja luonnollisia kuvia rinnakkain.

Kolme vuotta sitten Chessie King tajusi julkisella paikalla liikkuessaan kokevansa ahdistusta. Hän pelkäsi, että joku hänen tuhansista someseuraajistaan tunnistaisi hänet juuri silloin, kun hän ei näytä silotelluilta Instagram-kuviltaan.

Nyt Chessie elää aivan erilaista elämää, kertoo The Sun. Kadulla kävellessään Chessie tajusi, että mahdottomat somestandardit eivät sopineet lainkaan oikeaan elämään. Hän päätti alkaa julkaista aitoja kuvia itsestään.

Päätös kannatti: Chessietä seuraa Instagramissa 800 000 henkilöä.

"Mallitoimistosta sanottiin, että minun täytyy laihtua"

Chessie kertoo jo 16-vuotiaana tajunneensa, että on isompi ja pidempi kuin ystävänsä. Vaikka äiti kehotti häntä nauttimaan pituudestaan, Chessie toivoi vain olevansa erilainen. Hän hakeutui mallin töihin, joihin pituutensa ansiosta pääsi helposti. Pelkkä pituus ei kuitenkaan riittänyt.

– Mallitoimistosta sanottiin, että minun täytyy laihtua, mikä johti epäterveeseen elämänvaiheeseen, jonka aikana en syönyt tarpeeksi, Chessie kuvaa.

Hän otti myös osaa bikinikisoihin ja asteli lavalle hyvin treenattuna. Silti vastassa oli kritiikkiä.

– Kävelin lavalle, rasvaprosenttini oli yhdeksän ja minulle sanottiin silti, että olen liian iso, Chessie kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tajusi somen luovan paineita

Nyt hän puhuu itsen rakastamisen puolesta. Aiemmin Chessie teki somesisältöjä, joissa yritti vaikuttaa "täydelliseltä".

– Poseerasin täydellisesti imarrellakseni vartaloani. Sitten tajusin, että koin sosiaalista ahdistusta. Jos törmäisinkin seuraajaani ja hän tajuaisi, etten näytä niin hyvältä kuin nettiin laittamissani kuvissa, Chessie kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se sai minut ymmärtämään, että tällaisen näyttämiselle on todellinen tarve"

Chessie päätti, että jonkin on muututtava. Hän alkoi julkaista sekä yliposeerattuja että luonnollisia kuvia rinnakkain.

– En voinut uskoa, miten moni tyttö sanoi, että olen "rohkea", kun teen niin. Se sai minut ymmärtämään, että tällaisen näyttämiselle on todellinen tarve, Chessie sanoo.

– Jos kolme vuotta sitten olisit sanonut, että julkaisen tuhansille ihmisille videoita itsestäni bikineissä ja tutisevia paikkojani heilutellen, en koskaan olisi uskonut sitä. Mutta kun tajusin, että se auttaa ihmisiä, tiesin, että jatkaisin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat