Äiti ja tytär menivät kauppaan avonaiset topit yllään – järkyttyivät työntekijöiden reaktioista: "Kaikki katsoivat meitä"

Poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulukaverit tulivat hätiin 1:39
Eräs poika joutui kiusatuksi vaatteidensa takia.

Chantell ja hänen tyttärensä Isabelle saivat kuulla, että heidän toppinsa olivat sopimattomat ruokakaupassa asioimiseen. Aiheesta kertoo muun muassa NZ Herald -sivusto.

Chantell Humphreys, 46 ja hänen 18-vuotias tyttärensä Isabelle kertovat tulleensa nöyryytetyiksi, kun heitä pyydettiin poistumaan ruokakaupasta heidän toppiensa takia. Brittinaisilla oli päällään avonaiset ja hihattomat topit, joita myymälän työntekijä ja johtaja pitivät sopimattomina.

Tapaus sattui noin yhden aikaan iltapäivällä sunnuntaina, kun äiti ja tytär olivat tulleet ostoksille Kentin Broadstairissa sijaitsevaan Asda-ketjun ruokakauppaan. Chantelle kertoo, että he olivat jonottaneet kauppaan muiden tapaan, kävelleet naispuolisen työntekijän ohi ja päässeet sisään. Sitten tuo työntekijä oli tullut heidän luokseen ja pyytänyt heitä poistumaan.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän sanoi, että olimme pukeutuneet vaatteisiin, joita ei sallita. Hän sanoi, että syynä olivat meidän toppimme. Minä totesin, että tämä on naurettavaa, Chantell kertoo.

Chantellen mukaan myös myymäläpäällikkönä toiminut mies oli sitä mieltä, että heidän tulisi poistua.

– Hän sanoi, että tämä on perheille tarkoitettu kauppa ja että asumme eivät olleet sopivia. Tilanne oli kuulemma verrattavissa siihen, että mies tulisi kauppaan ilman paitaa.

Kohtelu oli suuri järkytys

Chantell oli äimistynyt eikä vieläkään pysty käsittämään, että noin todella kävi. Hän tunsi olonsa nolatuksi.

– Eihän meillä mitään uikkareita ollut päällämme. Minä olen äiti ja olin lähtenyt ulos tyttäreni kanssa.

– Se oli pöyristyttävää. Kaikki katsoivat meitä. 

Tuohtunut Chantelle syyttää työntekijöitä seksismistä. Hän kertoo The Sunille, että työntekijä antoi heidän kuitenkin ”tämän kerran” jäädä tekemään ostoksensa, mutta he poistuivat kiukustuneina paikalta.

– Silloin oli todella kuuma päivä. Emme todellakaan halunneet pitää yllämme takkeja tai kaulahuiveja.

Asdan edustaja kommentoi asiaa The Sunille:

– Ymmärrämme, että lämpimällä ilmalla jotkut asiakkaistamme saattavat käydä rannalla. Pyytäisimme heitä kuitenkin huomioimaan muut asiakkaat ja pukeutumaan säädyllisesti tullessaan ostoksille.

Lue myös:

    Uusimmat