Mainos

Sama paino, sama ruokavalio – tämän naisen uskomaton muutoskuva saa sinut unohtamaan kitudieetit ja vaa’an

Tärkeintä ei ole se mitä syöt, vaan se, millaisia ajatuksia se sinussa herättää. 

Englantilainen Nikki Rees on muokannut vartaloaan tuloksellisesti jo kahden vuoden ajan. Juhlistaakseen huimaa muodonmuutostaan, 36-vuotias nainen julkaisi kuvaparin näiden vuosien aikana saavuttamistaan tuloksista. Samalla hän haluaa kertoa seuraajilleen, miksi vaakaan ja ruokavalioon ei kannata kiinnittää liikaa huomiota.

Ruoka ruokkii nykyisin kunninahimoa, ei tekosyitä 

Sometileillään Rees puhuu päivittäisen liikkumisen ja etenkin kotona treenaamisen puolesta. Vaikka moni hänen seuraajansa on vakuuttunut tuloksista, hän saa edelleen päivittäin kysymyksiä siitä, millaisen ruokavalion näin suuri muutos on oikein vaatinut. Toisin kuin nykyisestä kuvasta voisi päätellä, tähän kysymykseen naiselle ei ole antaa yksiselitteistä vastausta. Hän nimittäin väittää syövänsä täysin mielihalujensa mukaan, eikä tästä syystä julkaise useinkaan ruokaan liittyviä päivityksiä. 

– Itse asiassa, ei ole mitään kerrottavaa. En noudata ruokavaliota, en laske mitään (en makroravinteita tai kaloreita), en rajoita tiettyjä ruokaryhmiä tai lakkaa syömästä hiilihydraatteja viiden jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo edelleen syövänsä kakkua useamman kerran viikossa, juovansa kuohuviiniä ja napostelevansa lastensa tähteitä heidän lautasiltaan. Ruokavalion sijaan suurin muutos on tapahtunut hänen päänsä sisällä. 

– Ero näiden kahden kuvan välillä ei ole se, mitä nämä ruoat tekevät keholleni, vaan se, mitä ne tekevät mielelleni. Kaksi vuotta sitten söin makeaa ja noutoruokaa joka päivä, mikä sai mieleni matalaksi. Kaikki tämä ruoka itse asiassa ruokki tekosyitä olla liikkumatta, nainen paljastaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka nainen kertoo syövänsä edelleen näitä samoja ruokia, hän ei enää anna niille niin suurta valtaa. Hän ei anna niiden vaikuttaa negatiivisesti hänen mieleensä. Itse asiassa päinvastoin. 

– Nyt nämä samat ruoat (ja intohimoni niihin) ruokkivat kunnianhimoani ja kehoni terveyttä.

Paremmassa kunnossa kuin koskaan oleva Rees kertoo, että huonot päivät eivät enää nykyisin syökse häntä raiteiltaan. Sen sijaan, hän käyttää näitä päiviä motivaattoreina liikkua entistä enemmän. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jätän sen siihen, päivään, jolloin se tapahtui. Toisin kuin ennen, en enää anna sen estää tavoittelemasta unelmiani. En treenaa syyllisyyden vuoksi, nainen toteaa.

Reesilla onkin kaikille yksi tärkeä neuvo; jos joskus repsahdat, älä anna sen lannistaa, vaan jatka siitä mihin jäit. 

***

2:50

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.