Mainos

Naisen huima muodonmuutos sai alkunsa yhdestä valokuvasta: "En tiennyt, että minulla oli niin paljon rasvaa ja selluliittia"

Hurjan muodonmuutoksen läpikäynyt nainen muistuttaa, että unelmien eteen täytyy olla valmis tekemään uhrauksia. 

Espanjalainen yhden lapsen äiti Alessandra Bachim osoittaa, että vartalon muokkaaminen ei ole mahdotonta, vaikka vuodet ja raskaus olisivatkin kerryttäneet vartaloon hieman ylimääräistä. Bachim heräsi omaan tilanteeseensa saatuaan käsiinsä häntä itseään esittävän valokuvan. Oma bikivartalo ei vastannut lainkaan odotuksia. 

– Luulin olevani kunnossa. En tiennyt, että minulla oli niin paljon rasvaa ja selluliittia, Bachim kertoo käänteen tekevästä hetkestä.

Kuva sai naisen hakemaan muutosta, ja ainakin naisen Instagram-kuvien perusteella muutos ei ole jäänyt vähäiseksi. Fitnekseen hurahtanut Bachim kertoo olevansa tällä hetkellä tyytyväisempi elämäänsä kuin koskaan ennen – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Aloitin helmikuussa 2012, enkä tule koskaan lopettamaan, Bachim kertoo päätymisestään fitness-elämän pariin. 

Muistuttaa kaikkia tahdonvoiman tärkeydestä 

Bachim paljastaa nyt salaisuutensa, joiden avulla hän on onnistunut saamaan unelmiensa vartalon vielä raskauden jälkeenkin. Ensimmäiseksi salaisuudekseen nainen mainitsee veden, jota hän juo nykyisin kolmesta neljään litraan päivässä.

Tämän lisäksi nainen kertoo nauttivansa päivittäin litran verran hibiscus-teetä, jonka väitetään sekä kiihdyttävän aineenvaihduntaa että tehostavan rasvanpolttoa. Hibiscus-teen lisäksi hän luottaa teen sekaan lisättävään kortekasviin, jolla väitetään olevan ruokahalua hillitseviä ominaisuuksia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ei tietenkään riitä, että joisi vain teetä ja odottaisin, että muutosta tapahtuu. Treenaan myös paljon ja noudatan äärimmäisen tarkkaa dieettiä. Mutta tee edistää asioita, Bachim toteaa.

Nainen kertoo kohtaavansa paljon ihmisiä, jotka haaveilevat muutoksesta, mutta jotka eivät pysty elämään viikkoakaan ilman herkkuja tai olutta. Kaikille näille naisella onkin ytimekäs sanoma. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

–  Ilman hikeä ja uhrauksia et pääse mihinkään! Mitkään asiat eivät tule ilmaiseksi, Bachim muistuttaa.

Itse hän teki aikoinaan päätöksen luopua roskaruoasta ja herkuista, päätöksen ryhtyä juomaan enemmän vettä ja elämään elämää ilman, että hän antaa tunteiden hallita syömistään. Samaan päätökseen hän kannustaa myös muita. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Päätin olla ylpeä taustastani, ylpeä tahdonvoimastani. Päätin katsoa peiliin ja rakastaa itseäni, ei vain sen vuoksi miltä näytän, vaan myös sen vuoksi, millainen taistelija ja lujan tahdonvoiman omaava nainen sieltä katsoo takaisin. Koska kehonrakennus ei ainoastaan anna upeaa vartaloa, vaan myös vahvan mielen, Bachim toteaa.

Lähteet: Vix, Instagram

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.