Mainos

Instagram-tähdeltä tärkeä muistutus onnellisuudesta: ”Ajattelin aina, että pystyisin parempaan”

Instagram-tähti muistuttaa, että avain onnellisuuteen ei löydy dieeteistä, vaan tasapainosta. Sopivassa suhteessa työtä, liikuntaa ja nautintoja. 

Sosiaalisessa mediassa The Lean Lawyer -nimellä esiintyvä Alex on 22-vuotias lontoolaisnainen, joka on hyvä esimerkki siitä, kuinka kiireinen työ ja terveellinen elämä on mahdollista yhdistää. Vaikka naisen elämä näyttää ulospäin lähes täydelliseltä, matka tähän pisteeseen ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä.

Nainen kertoo pistäneensä ennen ulkonäkönsä ja terveellisyyden kaiken muun edelle, mikä johti lopulta siihen, ettei hän pystynyt enää nauttimaan liikunnasta tai syömisestä. Yhdessä viimeisimmistä päivityksessään nainen paljastaa, kuinka paljon hänen on täytynyt tehdä töitä muuttaakseen ajatusmaailmansa terveelliseen suuntaan. Ajatusmaailman muuttuminen oli asia, joka muutti häntä samalla myös ulkoisesti.

Dieetit eivät auta saavuttamaan tavoitteita

Alex saavutti pitkäaikaisen tavoitteensa sen jälkeen, kun hän lakkasi yrittämästä. Tämän jälkeen tuloksia alkoi syntyä kuin itsestään. 

– Mitä eroja näet näiden kahden kuvan välillä? Sään? Asun? Hiukseni? Vatsani ja lantioni? Tiedätkö, mikä on suurin ero kuvien välillä? Vasemmanpuoleisessa kuvassa minulla oli pakkomielle vaakaa ja sen lukemia kohtaan, Alex kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vasemmanpuoleisessa kuvassa hymyilee Alexin mukaan nainen, joka söi tuskin mitään ja juoksi pakkomielteisesti lenkkipoluilla. Tiukat kuurit päättyivät aina lopulta ahmimiseen ja itsesyytöksiin. Kierre oli valmis.

– En ollut koskaan tyytyväinen siihen, miltä näytin, sillä ajattelin aina, että pystyisin parempaan, nainen kertoo.

Kaikille samanlaisesta kierteestä kärsiville naisella on tärkeä sanoma; sinä voit onnistua katkaisemaan kierteen, oppia rakastamaan liikuntaa ja nauttimaan ruoasta. Nainen on siitä itse elävä esimerkki. Nykyisin Alex kertoo syövänsä huoletta pastaa, suklaata ja viiniä, ja jättävänsä kuntosalisession välistä, jos sisältä tuntuu. Hän kehottaakin unohtamaan kaikki muotidieetit ja nauttimaan elämästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Usko minua kun sanon, että terveellisyyttä ja liikunnallista vartaloa ei ole mahdollista saavuttaa dieeteillä. Se alkaa muuttamalla ajatusmaailmaasi ja tiedostamalla, että terveellisyys ei tarkoita mistään ruokaryhmistä luopumista. Noudata tasapainoista ruokavaliota, harrastaa liikuntaa ,josta nautit ja syö suklaata tai juo viiniä, jos mielesi tekee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tasapaino on avain onnellisuuteen.

Lähde: Independent

***

9:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.