Salkkarit-tähti Johanna Anttilan suloinen lapsuuskuva hurmaa – "Ihana pikkuneiti"

Johanna Anttila kertoo vauhdikkaasta kesästään 2:38
Johanna Anttilan Juha-rakas vei tähden hurjan aktiviteetin äärelle viime kesänä.

Johanna Anttila julkaisi lapsuuskuvansa sosiaalisessa mediassa.

Salatut elämät -näyttelijä Johanna Anttilan Instagram-kuva sulattaa someseuraajien sydämet. Anttila julkaisi kansainvälisenä tyttöjen päivänä vuosien takaisen lapsuuskuvansa.

– Tyttöys voi olla ”poikamaista” tai ”tyttömäistä”, tai jotain ihan muuta ja se kaikki on juhlan arvoista. Mun sisäinen pikkutyttö elää edelleen hyvin vahvasti ja olen siitä iloinen, Anttila kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvan yhteyteen on tullut ihastelevia kommentteja.

– Ihana tyttö söpö.

– Ihana pikkuneiti.

Anttila kihlautui miesystävänsä Juhan kanssa romanttisissa puitteissa Prahassa alkuvuodesta. Matka Prahaan sekä kosinta tuli täytenä yllätyksenä Anttilalle. Hän paljasti romanttisen päivän yksityiskohtia sosiaalisessa mediassa tammikuussa.

Yhdysvalloissa näyttelijäksi opiskellut Anttila kertoi MTV Uutisille, että päätyi takaisin Suomeen sattuman kautta. Koronapandemia iski vuoden 2020 keväänä, kun hän oli kolmen viikon reissulla Suomessa.

– Kymmenen päivää sen jälkeen, kun tulin, alkoi matkustuskielto. Päätin jäädä vähän pidemmäksi aikaa, ja se venähtikin taas vähän pidemmäksi aikaa. Sitten täällä olikin mukava olla ja päätin, että jään tänne kokonaan, Antti kertoi tuolloin.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat